DOLAR 32,3921
EURO 34,7833
ALTIN 2.396,50
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Tut’da çocuklara forma hediye edildi

15.09.2023
A+
A-

Adıyaman’ın Tut ilçesinde yaz dönemi futbol okuluna giden çocuklara dönem sonunda forma hediye edildi.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından 7-12 yaş gurubu çocuklar için yaz futbol okulu açıldı. Eğitim öğretimin başlamasıyla birlikte yaz futbol okulu tamamlandı. Okula gelen 35 çocuğa hayırsever işadamının desteği ile forma dağıtıldı.

Forma dağıtımı ile ilgili konuşan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hakan Leblebici, “Yaz futbol okulu sezonunu tamamladı. 7-12 yaş gurubu çocuklarımızın katılım sağladığı yaz futbol okulumuzda sezon çok verimli geçti. Bizde çocuklarımıza sezon sonunda forma hediye etmek istedik. Mersin’de yaşayan Tutlu işadamımız İlhan Karakuş bize 35 adet forma hediye etti. Duyarlı olan halkımız ile el ele vererek, sporu daha da geliştireceğiz. Bize destek veren Kaymakamımız başta olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Tut’da çocuklara forma hediye edildi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.