DOLAR 32,5240
EURO 34,7853
ALTIN 2.411,40
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Türkiye’yi ayağa kaldıran dehşette flaş gelişme

25.03.2021
A+
A-

Sabah Gazetesi’nden Bulut Yamandağ ve Abbas Çakar’ın haberine göre Kaya’nın daha önce de başka bir işitme engelli kişiyi dövdüğü görüntüler de ortaya çıktı! E.E. ifadesinde yaşadığı dehşeti anlattı ve şikayetçi olduğunu söyledi.

SAVCILIK AÇIKLAMADA BULUNDU

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili olarak yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Kocaeli ilinde engelli bir vatandaşımızın darp edilmesi olayıyla ilgili kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacıyla bir basın açıklaması yapılması gereği hasıl olmuştur. Müşteki E.E. polis merkezine başvuru yaparak, 22.03.2021 tarihinde tehdit ve hakarete maruz kaldığını ve darp edildiğini ifade etmiş, şüpheliler hakkında şikayetçi olmuştur. Yapılan araştırma kapsamında elde edilen delil ve bulgular doğrultusunda eylemi gerçekleştiren şüpheli F.K. ve ona yardım eden diğer şüpheliler hakkında “Kasten Adam Öldürmeye Teşebbüs”, “Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma”, “Özel Hayatın Gizliliğini İhlal” ve ” Kişisel Verileri Hukuka Aykırı Olarak Yayma” suçlarından Cumhuriyet Başsavcılığımızca soruşturma başlatılmıştır. Soruşturma kapsamında kolluk güçlerine şüphelilerin gözaltına alınmaları talimatı verilmiştir. Soruşturmamız titizlikle sürdürülmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

GÖZALTINA ALINDI!

Son dakika haberine göre sosyal medyada infial yaratan olayda yeni bir gelişme yaşandı.

E.E.’ye şiddet uygulayıp o anları sosyal medyadan yayınlayan Fırat Kaya polis ekiplerince gözaltına alındı.

ENGELLİLERİ HEDEF ALMIŞ

Sosyal medyada kısa sürede tepki toplayan görüntülerin ardından Kaya’ya ait olduğu ileri sürülen yeni bir video da ortaya çıktı. Videodaki Kaya olduğu iddia edilen kişi, karşısındaki işitme engelli bir vatandaşı darp ediyor.

SEVGİLİSİNİ DE DARP ETMİŞ

Öte yandan birçok kullanıcı tarafından internette dolaşıma sokulan başka bir video daha ortaya çıktı. İddiaya göre Kaya, bir süre önce birlikte olduğu bir kadını da darp ederek hastanelik etmiş.

Video, Kaya tarafından darp edildiği ileri sürülen bir kadının hastanede çekilmiş görüntüleri yer alıyor.

TÜRKİYE’Yİ AYAĞA KALDIRDI

 İşitme engelli bir genci ve kız arkadaşını da dövdüğü görüntüleri paylaşan Kaya için #FıratDelikanlıTutuklansın etiketiyle 50 binden fazla tweet atıldı.

30 fazla suç kaydı olduğu öğrenilen Fırat Kaya hakkında Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.