DOLAR 32,5182
EURO 34,7941
ALTIN 2.430,88
BIST 9.733,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Türkiye’nin konuştuğu ikizler 31 yıl sonra annelerine kavuştu

06.04.2021
A+
A-

Atv’de ekrana gelen “Müge Anlı ile Tatlı Sert” programında duygu dolu anlar yaşandı…

Dün sabahki canlı yayına, Büşra ve Beyza Yılmaz isimli 31 yaşındaki ikizler katıldı. İkizler, 1990 yılında Ankara’daki Doktor Hikmet Uludamar’ın muayenehanesinden evlatlık olarak alındıklarını anlattı.

“Hiç görmediğim bir kadının kokusunu merak ediyorum” diyerek gözyaşlarına boğulan ikizler bugünkü yayında biyolojik anneleri ve kardeşlerinin bulunduğunu öğrenince duygusal anlar yaşadı.

Zarif, sempatik ve içten tavırlarıyla hayranlık uyandıran Büşra ve Beyza’yı yetiştiren anneleri Sabiha Yılmaz canlı yayına bağlanarak, “Sizleri çok seviyorum canım yavrularım. Kardeşlerinizi, annenizi buldunuz ne mutlu kocaman bir aile olduk” diyerek izleyenleri duygulandırdı.

O esnada yayına ikiz kardeşlerin biyolojik anneleri de bağlanınca Müge Anlı dahil programı takip eden herkes gözyaşlarına boğuldu.

İkizlerden Büşra bugünkü yayında oldukça zor yıllardan geçerek kendilerini bırakmak durumunda kaldığını öğrendiği 58 yaşındaki biyolojik annesine “Hiç bir şeye üzülmeni istemiyorum anneciğim. Amacımız yüzleşmek değil. Sana iyi, sağlıklı olduğumuzu bildirmek; seni de görmeyi ve tanımayı istedik. Çok güzel bir ailede yetiştik. İyi ki bizi ikiz doğurmuşsun. Kardeşim en büyük desteğim. Bir ihtiyacın olursa yanındayım, ameliyat olursan sana bakarım.” şeklinde seslenerek yayını izleyen herkesi duygulandırdı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.