DOLAR 32,1921
EURO 34,9993
ALTIN 2.507,61
BIST 11.056,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Açık
İstanbul
25°C
Açık
Çar 22°C
Per 23°C
Cum 23°C
Cts 22°C

Türkiye’de mide küçültme ameliyatı olan İngiliz kadın, uçakta fenalaşıp hayatını kaybetti

İngiliz genç kadın, Türkiye’de yaptırdığı mide küçültme ameliyatı sonrası hayatını kaybetti. Londra’nın güneyinde yaşayan 20 yaşındaki Morgan Maria Ribeiro, Ocak 2024’te Türkiye’ye giderek mide küçültme ameliyatı yaptırmıştı. Yakınları tarafından …

23.01.2024
A+
A-

İngiliz genç kadın, Türkiye’de yaptırdığı mide küçültme ameliyatı sonrası hayatını kaybetti.

Londra‘nın güneyinde yaşayan 20 yaşındaki Morgan Maria Ribeiro, Ocak 2024’te Türkiye’ye giderek mide küçültme ameliyatı yaptırmıştı. Yakınları tarafından “güzel” ve “parlak bir ışık” olarak tanımlanan Morgan, seyahatten önce seçeneklerini titizlikle araştırmış ve 2.500 sterline mal olan bu operasyonu rezerve etmişti.

Morgan, 5 Ocak’ta bıçak altına yattıktan sonra birkaç gün boyunca rahatsızlık hissetmesine rağmen, sağlık görevlileri tarafından iyi olduğu ve klinikten ayrılabileceğini söylendi. Ancak, Londra’ya dönüş uçuşunda ciddi bir şekilde hasta oldu ve pilotlar, acil iniş yapmak üzere Sırbistan’a zorunlu bir durak yaptılar. 20 yaşındaki genç kadın, Sırbistan’da hastaneye kaldırıldı, ancak küçültme işlemi sırasında ince bağırsağının kesilmesi sonucunda septik şoka girdiği belirlendi.

Cerrahlar, bağırsağının 10 santimlik bir kısmını çıkardı, ancak Morgan 9 Ocak’ta kalp krizi geçirerek komaya alındı ve sadece dört gün sonra yaşamını yitirdi.

Morgan’ın annesi Erin Gibson, “Başka bir kızımın başına gelmesini istemiyorum” dedi. Aile, Morgan’ı Birleşik Krallık’a getirmek ve cenaze törene düzenlemek için internette bağış kampanyası başlattı.

Morgan’ın kuzeni Hayley Louise Scollan, “Ailesi tarafından derin sevgiyle sevilen biriydi. Umarım bu durum başkalarının

Türkiye’ye ameliyat için seyahat etmesini durdurur” şeklinde konuştu.

Kaynak: SonDakika.com / Dünya

Haberler.com

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.