DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Az Bulutlu
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 22°C
Per 23°C

Türkiye’de Geçtiğimiz Hafta En Çok İzlenen Dizi ve Filmler Açıklandı

12.11.2021
A+
A-

Popüler çevrimiçi dizi ve film platformlarındaki verileri derlemesiyle bilinen JustWatch, geçtiğimiz hafta Türkiye’de internetten en çok izlenen dizi ve filmleri açıkladı. Açıklanan veriler, geçtiğimiz hafta çoğumuzun dizi olarak Squid Game, film olarak ise Kin izlediğini gözler önüne seriyor. Dilerseniz hep birlikte, açıklanan verilere detaylıca bakalım.

JustWatch’un 4 Ekim ila 10 Ekim aralığını kapsayan verileri, Netflix’in Türkiye’deki dominasyonunu açıkça ortaya koyuyor. Zira geçtiğimiz haftanın internetten en çok izlenen dizi ve filmlerin ilk sıraları, Netflix’e ait yapımlardan oluşuyor. Ancak listelere genel olarak baktığımızda, Netflix haricinde dikkat çeken detaylar da mevcut. Örneğin 2019 yılında ekranlara veda eden fenomen dizi Game of Thrones, hala en çok izlenen yapımlar arasında yer alıyor.

Geçtiğimiz hafta Türkiye’de en çok izlenen diziler

Türkiye'de en çok izlenen diziler

Squid Game (Netflix) El Juego de las Llaves (Amazon Prime Video) The Chestnut Man (Netflix) Çember (Netflix) The Walking Dead: World Beyond (Amazon Prime Video) Gece Yarısı Ayini (Netflix) Burari Vakası: Bir Ailenin Gizemli Ölümü (Netflix) Alice in Borderland (Netflix) The Billion Dollar Code (Netflix) Game of Thrones (HBO)

Geçtiğimiz hafta Türkiye’de en çok izlenen filmler

Türkiye'de en çok izlenen filmler

Kin (Netflix) Suçlu (Netflix) Venom: Zehirli Öfke (Sinema + Netflix) James Bond: Casino Royale (Sinema + Amazon Prime Video) James Bond: Spectre (Sinema + Amazon Prime Video) Infinite (Amazon Prime Video) Pokemon Filmi: Ormanın Sırları (Sinema + Netflix) Çizgi Ötesi (Netflix) Bal Ülkesi (Birden çok internet sitesi) Çığlık (Birden çok internet sitesi)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.