Türkiye Voleybol Federasyonu’ndan Yaza Merhaba Partisi
Türkiye Voleybol Federasyonu’nun düzenlediği Yaza Merhaba Partisi ile yazın enerjisini ve coşkusunu bizimle paylaşın. Eğlence ve spor dolu anlar sizi bekliyor!
Türkiye Voleybol Federasyonu, yeni sezon öncesinde büyük bir eğlence ve coşku ile Yaza Merhaba Partisi düzenledi. Bu özel etkinlik, spor camiasının önde gelen isimlerini ve voleybol tutkunlarını bir araya getirdi.
Partiye, milli voleybolcularımız Simge Aköz, Hande Baladın ve Zehra Güneş de katılarak spor ve eğlence dolu anlar yaşattı. Özellikle Zehra Güneş’in güzelliği ve şıklığı, geceye damga vurdu.
İDDİALI KOMBİN
Zehra Güneş, gece boyunca dikkatleri üzerine çeken, derin dekolteli ve şık bir elbise tercih etti. Başarılı sporcu, milli takım arkadaşlarıyla birlikte basın mensuplarına poz verdikten sonra, geceye katılarak eğlenceye başladı. Partideki samimi ve neşeli atmosfer, katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı.
Etkinlik boyunca sporcuların enerjisi ve güzellikleri göz kamaştırırken, organizasyonun başarılı bir şekilde gerçekleştiği görüldü. Bu etkinlik, yeni sezon öncesi voleybol ailesinin kaynaşmasına ve motivasyonunun artmasına katkı sağladı.
Kaynak: Ensonhaber