DOLAR 32,3549
EURO 34,7693
ALTIN 2.395,98
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Türkçe Google Asistan’a çok az kaldı!

03.12.2018
A+
A-

Görsellerden de görebileceği üzere, farklı test aşamasında asistana sorulan farklı sorular hemen göze çarpıyor. Gün planlaması yapma, diyalogu devam ettirebilme, işleriniz için özel hatırlatıcılar oluşturma, ve daha birçok özelliği kullanabileceksiniz.

Artık son aşamaya giren Google Asistan yakında, hem de çok yakında hizmete açılacak. Yapabileceklerini görünce çok şaşıracağınız Google Asistan’ın Türkçe versiyonu yapay zeka destekli kişisel asistanlar arasında çok özel bir yere sahip.

Google’ın yapay zeka sistemi veri tabanının Google direkt bağlı olması sayesinde çok geniş bir ağ içerisinden bilgileri çekebiliyor ve böylece size gerçek bir asistan olabiliyor.  Artık yenilenen bir arayüze sahip olan asistan akıllı ekranlar özelliği sayesinde de Haritalar, Takvim, Duo ve Fotoğraflar gibi Google hizmetlerinde de çalışabiliyor. Bu özelliklerin en kısa zamanda ülkemiz için kullanılabilir olması bekleniyor.

Ortaya çıkan yeni görsele göreyse Google Asistan Türkçe dil seçeneği ile bazı kullanıcılara gelmeye başlamış durumda. Aşağıdan asistanın arama sonuçlarını görebilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.