DOLAR 32,2234
EURO 35,0893
ALTIN 2.501,07
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Açık
İstanbul
23°C
Açık
Cts 22°C
Paz 24°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Türk girişimciler Avrupa yolunda! (VİDEO)

08.05.2018
A+
A-

Türkiye’nin girişim ekosistemine çok önemli bir potansiyel olduğuna dikkat çeken MediaMarkt Türkiye İcra Kurulu Başkanı Yenal Gökyıldırım, “Perakende sektöründe yeniliklerin öncüsü olan bir şirket olarak, ilk kez yerel bir programla girişim ekosistemiyle bir araya geliyor. Türkiye’deki bu potansiyeli ortaya çıkarmak için sektördeki tecrübemizi girişimcilerle paylaşarak, çözümlerini geliştirmelerini, daha iyi yatırım fırsatları yakalamalarını ve uluslararası platformlarda kendilerini göstermeleri için gereken desteği veriyoruz” dedi.

Biz de sizin için bu güzel ortamdan en güzel kareleri bir araya getirdik ve girişimcilerle konuştuk. İyi seyirler.

MediaMarkt’ın yanı sıra Tekzen ve Retailtech Hub tarafından desteklenen, Hackquarters tarafından yürütülen proje kapsamında kısa sürede alınan 60’ın üzerinde başvuru sonucunda belirlenen ilk 3 girişim şu şekilde sıralandı:

BuyBuddy: Müşteri davranışlarını gerçek zamanlı olarak kasada beklemeksizin ödemelerini gerçekleştirmelerini sağlayan bir IoT cihaz sunuyor.
Identify: Yüz tanıma ve takip teknolojilerini kullanarak pazar araştırmalarında çok daha iyi çözümler elde edilmesini sağlayan bir BI çözümü.
Pacer: Eğitim Yönetim Sistemi olan girişim, kurumsal etkileşimi en üst seviyeye çıkarmak için yeni nesil sosyal öğrenme platformu sunuyor.

Birinci Münih yolcusu!

Birinci seçilen girişim, MediaMarkt Türkiye’nin bağlı olduğu MediaMarktSaturn Retail Group ve Plug&Play işbirliğiyle düzenlenen Avrupa’nın önde gelen girişimcilik yarışmalarından Retailtech Hub Programı’nın 2018 Haziran ayında Münih’te düzenlenecek final sunumlarına katılım hakkı ve girişimini final günü anlatma fırsatı kazandı. İlk 3 sırada yer alan girişimlerin geliştirdikleri fikirler, MediaMarkt Türkiye ve Tekzen mağazalarında uygun olmaları durumunda pilot olarak uygulanacak.

Proje hakkında daha detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.