DOLAR 32,5390
EURO 34,8298
ALTIN 2.430,02
BIST 9.717,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Tuğba Özerk çiftlik kuruyor

12.05.2020
A+
A-

Dinç beslenmenin sırlarını veren Özerk çiftlik kurarak doğal ürünler üretmek istediğini ifade etti.
 
“Alaçatı’dayım burada rahatım bir yere çıkma ihtiyacı duymuyorum.”

Karantina dönemi günlerini anlatan Özerk, “Toplam kaç gün oldu saymıyorum. İstanbul’da 20-25 gün karantinada kaldım sonra annemle birlikte Alaçatı’ya geldik. Bahçem olduğu için çok daha rahatım bir yere çıkma ihtiyacı duymuyorum. Fazla zorunlu olursa sevdiğimiz köylülerimiz var taze mahsulleri onlardan alıyoruz. Hafta içleri ufak tefek yürüyüşler yapıyoruz hafta sonları zaten çıkamıyoruz. Bir şekilde alıştık bu durumlara” dedi.

“Bir çiftlik koymak istiyorum”

Özerk, “Uzun zamandır dinç gıda üzerine keza bambaşka deneyler yapıyorum bunları hayata geçmek istiyorum. Bir çiftlik koymak istiyorum. Sebzeden tutun süt ve peynir ürünlerine dek her şeyi üretmek istiyorum. Ağaçlarla ile ilgili bir projem var ve o ağaçların organik reçellerini yapmak istiyorum. Böyle bir niyetim var” dedi.

“Slow yankı yeni bir albüm yaptım”

Tuğba Özerk, “‘Tuğba’dan Akustikler 1’ albümü yaptım. Slow yankı bir albüm ve iyice akustik. Gençler slow parçalarımı fazla seviyor fazla mutlu oluyorum. Bu süreçte çok hareketli parçalar üretmek istemiyorum. Ola Ki ‘Tuğba’dan Akustikler 2’ albümünü çıkarabilirim” dedi.

Tuğba Özerk’cilt dinç beslenme reçetesi

Tuğba Özerk, “Bu dönemde mutlaka hareket etmeliyiz. Yaşı ve ortamı müsaade edenler elbette yürüyüş yapmalı tabii belirlenmiş mesafeleri koruyarak. Çok eksik ve sık yemek yemek lüzumlu, porsiyonları ufak tutmalıyız çünkü zaten yuvamızdayız çok artı hareket edemiyoruz, enerji fazla pozitif yakılmıyor. Bitki çaylarına yönelmek lazım bitki çayları tok tutabiliyor daha meyve ağırlıklı, sebze ağırlıklı beslemek gerek. Kefir çok yardımcı sahurda kefir gibi ayran gibi doğal ürünleri tüketebiliriz” dedi ve sözlerini şöyle tamamladı “Ben hiçbir zaman etobur bir insan olmadım hiçbir vakit fazla yağlı yemedim çünkü ailemizde öyle bir alışkanlık değil. Glütensiz ve Sebze ağırlıklı besleniyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.