DOLAR 32,8036
EURO 34,7732
ALTIN 2.506,80
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Tuğba Özay merhum babası için lokma dağıttı

11.01.2023
A+
A-

Merhum babası için lokma dağıtan Tuğba Özay, o anları sosyal medya hesabından şu sözlerle yayınladı:

“Bugün canım babamın lokmasını dağıttık. Babacığım herkesin mutlu olmasını, herkesin karnının doymasını isterdi. Yaşamı boyu tüm mücadelesi halkların kardeşliği ve eşitliği içindi. Şiirlerinde, yazılarında, kitaplarında hep bu ögeleri vurguladı. İnanın günlerdir babamın bereketi öyle bol ki, öyle mucizeler oluyor ki babama dair… Sadece insanlar değil kabri başına gelen, sokaktaki canlarımız bile rızkını alıyor. Bugün lokmalarımızı sadece yoldan geçen yayalara değil, arabalarıyla geçen vatandaşlarımıza bile ikram ettik. Annem ve ben, iki saat boyunca lokmaları kendi ellerimizle dağıtırken insanlarla muazzam bir duygu alışverişi yaşadık. Çok insan acısını paylaştı, acımızı paylaştı. Acılar paylaştıkça hafifler, azalır. Aslında şu andaki isteğim babasını, annesini, evladını, eşini kaybeden binlerce acılı insan var.”

Tuğba Özay merhum babası için lokma dağıttı

Babasının yokluğuna alışamayan Özay, daha sonra sözlerini şöyle sürdürdü:

“Günlerdir sizlerden sayısız mesaj alıyorum herkes benimle kendi yaşadığı acı deneyimleri paylaşıyor. Bence bir dernek, bir kulüp ya da her ne ise bir çatı altında birleşmeliyiz. Birbirimize psikolojik açıdan destek vermek amaçlı. Bence çok faydasını görürüz. Bu arada babacığımın 40’ı benim yaş günüm, 10 Şubat’a denk geliyor. Nasıl bir baba-kız bağı var ki aramızda 40’ı bile doğum günümde. O gün babacığıma yakışır bir anma olsun istiyorum ve bu yıl bana kimse hediye almasın. Babam için fidan dikilsin, çocuk okutulsun, yaşlılara destek olunsun, sokak hayvanlarına mama bağışlansın. Canım babam bizi görüyorsun biliyorum.”

Tuğba Özay merhum babası için lokma dağıttı - Resim : 2

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.