DOLAR 32,3945
EURO 34,6201
ALTIN 2.394,26
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

Tuğba Altıntop: “Rafet bana bakmaz ama ben ona bakarım”

09.12.2020
A+
A-

Uçankuş TV’de ekrana gelen “Hayatın İçinden” programına konuk olan Tuğba Altıntop, söz eski eşi Rafet El Roman’dan açılınca “Ben kendisi hakkında hep iyi konuştum. Geçmiş açıklamalarının hepsine bakın. Onun benimle ilgili bir tek iyi demeci yok. Çocuklarımın babasıdır. Ben kendisiyle ilgili daima iyi konuştum.” dedi.

“Evli olduğumuz zamanlarda turne için Bursa’da bulunan Rafet’e, kaldığı otelde sürpriz yapmaya gittim. Rafet otele sevgilisi ile girdi.” şeklindeki açıklamasına “O yalan. Tuğba Hanım hiç böyle bir şeye şahit olmadı.” sözleriyle yanıt veren Rafet El Roman hakkında konuşan Tuğba Altıntop geçmişte çok acı dolu yıllar geçirdiğini ifade etti.

Geçmişte “Çocuklarıyla reklam yapıyor” şeklinde haberleri kaleme alan gazetecilere de sitem eden Tuğba Altıntop bu yalan yakıştırmalar nedeniyle zor zamanlar geçirdiğini söyledi.

“Rafet El Roman’ı affetiniz mi?” sorusuna “Dilim ‘Affettim’ diyor” şeklinde yanıt veren Tuğba Altıntop, “Yıllar geçip tekrar sizin kapınıza gelse ona bakar, onunla ilgilenir misiniz?” sorusunu ise “Elbette ilgilenirim. O an başkasıyla evli bile olsam ilgilenirim. O bana bakmaz ama ben ona bakarım. Çocuklarımın babasını sokakta bırakacak halim yok.” şeklinde yanıtladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.