DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 22°C
Paz 24°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Tuba Ünsal ve Caner Karaloğlu’na 3 gün zorlama hapis!

24.10.2019
A+
A-

İspanyol model Elisabeth Mas Vall, boşanma aşamasındaki eşi Caner Karaloğlu ile sevgilisi Tuba Ünsal’dan şikayetçi olmuştu. Vall, Karaloğlu’nun Meksika tatilinde boğazını sıkmaya çalıştığını ve çocuğunu kaçırmaya çalıştığını, psikolojik şiddete uğradığını iddia ederek iki aylık koruma kararı aldırmıştı.

Vall’ın iddiasına göre koruma kararı sürerken Karaloğlu, 21 Eylül’de bir eğlence mekânında kendisine hakaret edip küfretti. Tuba Ünsal da instagram’dan özel mesaj atıp hakarette bulundu. Yine iddiaya göre, 4 Ekim’de Karaloğlu ile Ünsal, Bebek semtindeki bir mekânda Vall’ın fotoğraflarını çekip el kol hareketi yaptı. Yaşadıkları nedeniyle sıkıntılı bir süreç yaşayan Elisabeth Mas Vall, koruma kararına uyulmaması nedeniyle İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurarak 10 gün zorlama hapis talep etti. Avukatı, dilekçede, “Karşı taraf, müvekkilimi aşağılamayı ve ona hakaret etmeyi, küçük düşürmeyi alışkanlık haline getirmiştir. Ülkede yabancı vatandaş olan müvekkilimi korkutarak ülkesine geri dönmeyi, çocuğunu da elinden alıp evlilik dışı ilişkilerini rahatça yaşamayı planlamaktadırlar” dedi.

Sabah Gazetesi’nden Ali Oktay’ın haberine göre mahkeme kararını verdi ve talebi haklı bularak Karaloğlu ile Ünsal hakkında 3’er gün zorlama hapsi uygulanmasına karar verdi. Şimdi iki ismin karara itiraz etmesi bekleniyor. Karaloğlu ile Ünsal’ın itirazı reddedilirse ikisi de 3’er gün cezaevine girecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.