DOLAR 32,2703
EURO 34,6865
ALTIN 2.408,67
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

TSYD Voleybol Kadınlar Turnuvası başlıyor

11.09.2023
A+
A-

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şubesi Kupası başlıyor.

TSYD ile Çukurova Belediyespor Voleybol Takımı tarafından ortaklaşa düzenlenen kadınlar voleybol turnuvasına Çukurova Belediyespor, Muratpaşa Belediyesi Sigorta Shop, PTT Spor ve Karayolları Spor Kulübü katılıyor. 15-17 Eylül tarihlerinde yapılacak turnuvada her gün iki karşılaşma oynanacak. Turnuva ile ilgili Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şubesi Nihat Geven Tesisleri’nde basın toplantısı düzenlendi. Basın toplantısına Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, TSYD Adana Şube Başkanvekili Engin Kanber, ASKF Başkanı Ahmet Bozan, Başantrenör Mustafa Umut Uysal ve takım kaptanları katıldı.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, kadın voleybolunun önemine değinerek, ”Bir belediye başkanının görevi sadece olağan belediyecilik hizmetleri değil her zaman söylüyoruz. Bizim görevimiz kentimize değer katacak projelerin altına imza atmaktır. Kentin yarınlarını ve gerçekten Çukurova Belediyesi kadın voleybol takımının kente kattığı değeri sizlere tarif edemem arkadaşlar. Bunun hepiniz farkındasınız. İnşallah bayrağı daha yükseğe taşıyacağız. Hocamıza güveniyoruz. Oyuncularımıza çok inanıyoruz, onlar da çok inandılar, çok güvendiler. İnşallah geçen sene kıl payı kaçırdığımız play-off’u ve ilk altıya girmeyi ben kendim garanti olarak görüyorum. İlk altı ne demek? Avrupa demek. Çukurova Belediyesi’nin ve Adana’mızın adını dünyaya duyurmak demek bu çok önemsediğim bir konu” dedi.

Başantrenör Mustafa Umut Uysal da bugünden itibaren de hazırlık maçlarımıza başlayacaklarını belirterek, “Eksik olan arkadaşlarımız geldi. Milli takımda olan oyuncularımız geldi. Şu anda tam olarak hazırlıklarımız devam ediyor. Elimizde geniş bir kadro var. Rotasyonu güçlü bir kadro var. Yaş kapasitesi 20 şu anda takımımızın. Ve bu bizim için çok büyük önem arz ediyor. Bütün hazırlıklarımızı bu turnuvadan itibaren öncelikle 30 Eylül’deki İzmir’de oynayacağımız Türkiye Kupası, daha sonra da 14 Ekim’de içeride oynayacağımız yine Muratpaşa Belediyesi Sigorta Shop olan açılış maçımıza göre yapıyoruz” diye konuştu.

Takım kaptanı Hazal Selin Uygur, bir hazırlık periyodu olacağını kaydederek, “Burada maçları almak istiyoruz, iyi oynamak istiyoruz. Elimizden geleni yapmak istiyoruz. Bu sene hedefimiz başkanımızın da söylediği gibi önce play-off’lar, ardından Avrupa kupaları. Bunun için de elimizden geleni yapacağız. Zaten ona göre güzel bir kadro kurduk” ifadelerini kullandı.

TSYD Voleybol Kadınlar Turnuvası başlıyor

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.