Trump-Erdoğan görüşmesine Lindsay Graham da davet edildi
Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Donald Trump aralarında Lindsay Graham’ın da olduğu cumhuriyetçi senatörlerden bazılarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile gerçekleşecek olan görüşmesine davet etti.
Davete özellikle dışişleri konuları ile ilgili olan senatörler davet edildi ki bunlardan biri de Senato Dışilişkiler Komitesi Başkanı Jim Risch. Hem Risch hem de Graham başta Suriye politikası ve S-400 alımları olmak üzere Erdoğan’a sert eleştiriler getirmiş olan iki isim.
Trump’ın bu şekilde bir toplantı ile taraflar arasındaki buzları kırmayı amaçladığı konuşulurken daha önce bir devlet lideri ile bu şekilde bir görüşme gerçekleştirmediği kaydediliyor. (Euronews)
Graham’dan büyük çark: Tarihi çözümler mümkün
Senatör Graham Türkiye’ye yaptırım tasarısı için tarih verdi
Graham’dan Türkiye’ye bir tehdit daha
Graham’ın ABD siyasetindeki etkisi ne
Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.