DOLAR 32,5707
EURO 34,9946
ALTIN 2.460,16
BIST 9.897,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

TRT’den Sibel Tüzün’e ‘Ekrem İmamoğlu’ iptali

09.05.2019
A+
A-

MedyaRadar’ın haberine göre Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) Ekrem İmamoğlu’nun mazbatasını iptal ederek İstanbul seçimlerinin yenilenmesi kararı gündemdeki yerini koruyor.

Kararın ardından kamuoyundan büyük bir tepki gelirken bir çok ünlü isim de “Her Şey Çok Güzel Olacak” sloganını sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

Öyle ki bu paylaşımı yapanların isimlerinin yazılı olduğu bir liste Cumhurbaşkanlığı Arşiv Daire Başkanı Muhammet Safi tarafından “Kayıt” ifadesiyle sosyal medyada paylaşılmıştı.

Bugün ise şarkıcı Sibel Tüzün bir açıklama yaparak İmamoğlu’na destek vermesinin ardından TRT’nin programını iptal ettiğini duyurdu. Tüzün Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Yeni şarkımız #olaylaragel radyopr turu kapsamında gerçekleştireceğimiz 14 Mayıs tarihli TRTFm programı yetkili makamlar tarafından geçtiğimiz gün yaptığım @ekrem_imamoglu konulu twitter paylaşımlarım dolayısıyla iptal edilmiş, bugün tarafıma bildirilmiştir. #herşeyçokgüzelolacak” ifadelerini kullandı.

İşte o paylaşım:

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.