DOLAR 32,5709
EURO 34,9658
ALTIN 2.445,80
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

TRENDYOL HAKKINDA SAHTE ÜRÜN SATIYOR İDDİASI ORTAYA ATILDI

03.10.2021
A+
A-

45 bin KOBİ iş ortağı ile açık pazara dönüşen Trendyol’un yüzde 86.5’ini 2018 yılında Çinli alışveriş platformu Alibaba’ya 728 Milyon Dolar’a satılmıştı.

Şirketin kalan yüzde 6.96’sı şirket kurucusu Mutlu’da kalmıştı. Dünya çapında bir markanın yatırım yaptığı Trendyol hakkında “SAHTE ÜRÜN SATIYORLAR İDDİASI” ortaya atıldı.

İşte sikayetvar.com sitesine Bülent isimli kullanıcının ortaya attığı sahte ürün iddiası ve bir çok kullanıcının çığ gibi büyüyen şikayetlerinden bazıları…

TRENDYOL’DAN ALDIĞIM ÜRÜNLER YA SAHTE YA DEFOLU

Trendyol firmasından aldığım ürünlerin bazıları ya sahte ya defolu ya da yanlış ürünler geliyor ya da hiç gelmiyor. Trendyol aradan çekilip bizi satıcı firmayla muhatap ediyor canlı desteğe ulaşmak imkansız bir de lafta ben elit üyeyim ben ben ürünü Trendyol’dan aldım neden satıcı firmayla muhatap oluyorum? 

TRENDYOL MÜŞTERİ HİZMETLERİNE ULAŞAMIYORUM

Trendyol’dan bir ürün satın aldım ve iade etmek istiyorum fakat satıcı ürünü gönderirken faturayı göndermedi; üstelik Trendyol üzerinden faturamı oluştur linkine tıklanınca gelen fatura da açılmıyor. Trendyol müşteri hizmetlerine kesinlikle ulaşılamıyor sürekli otomatik yanıt sistemi çıkıyor. Ürünü nasıl iade edeceğim?

TRENDYOL GÜVENCESİ DİYE BİR ŞEY YOK

Kedilerim için Trendyol’dan 66 liraya 2 takım felicia 12×85 gr yaş mama siparişi verdim yani toplamda 24×85 gr=2040 gr yaş mama istedim. İstediğim bu 2 kilo yerine 40 gr satışı yapılmayan eşantiyon kuru mama gönderildi. Hemen durumu Trendyol’a bildirdim tedarik istedim. Sanki bir takımı teslim etmiş gibi isteğim dışında diğer takımın kargo parasını keserek Trendyol cüzdanına 21.09 lira iade etmişler ve sanki benden kaynaklı bir durummuş gibi kargo kestik diyorlar utanmadan bu arada satıcı sepetizm firması ortada yok sayfası bomboş. Trendyol’da hiçbir şey yapmıyor şimdi ben hakkımı nerede arayacağım. Trendyol güvencesi diye bir şey yok.

HESABIMDAN ONAYSIZ PARA ÇEKİLİYOR

Gel al noktasından ürünümü teslim alamıyorum alışveriş kodu gelmiyor telefonuma, ama alışveriş yaparken onaysız para çekiliyor cüzdana ne âlâ! Bir daha asla gel al noktasından almam gelsin kapıma kargom, böyle bir saçmalık mi olur. Müşteri hizmetleri ile görüştüğümde çözüm odaklı olmuyor talep oluşturuluyor sadece…

HER DEFASINDA YALAN SÖYLENİYOR

Ürün gönderilmiyor. Her defasında ürün stoku bitti yalanı söyleniyor. Madem bitiyor benim alamamam lazım değil mi? Bundan evvel 3defa siparişim iptal edildi. İndirim ürün adı altında insanları yanıltmayın. Lütfen aradığımda satıcı firma suçlu satıcı firmada size atıyor işi.

Kaynak: https://www.sikayetvar.com/trendyol

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.