DOLAR 32,2050
EURO 35,0386
ALTIN 2.471,55
BIST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 24°C
Paz 22°C

Trendleri unutun: Bu klasik saç stillerinin modası hiç geçmiyor!

29.02.2020
A+
A-
1Pixie Cut

Pixie Cut

Bir pixie kesimi cesur bir saç modeli olsa da, bu herhangi bir döneme veya zamana gerçekten sabitleyemeyeceğiniz bir saç stilidir. Tamamen zamansız, her zaman şık ve çok tarz.

2Uzun ve katlı saçlar

Uzun ve katlı saçlar

Jennifer Aniston’dan Rosie Huntington-Whiteley’e, Beyoncé’den Emrata’ya kadar, uzun ve katlı bir saç modeli kesinlikle her kadının güzellik anlayışına hitap eden bir klasik.

3Bob

Bob

Bob’dan daha klasik bir saç modeli olabileceğinden emin değiliz! Her zaman zarif ve kesinlikle şık olan bu basit saç modeli, Anna Wintour ve Alexa Chung gibi A listesinde yer alan ünlülerin tercihi olmuştur. Ancak evet, bu saç modeli biraz bakım gerektirir, çünkü saçlarınızı dört ila altı haftada bir şeklini korumak amacıyla kestirmeniz gerekmektedir.

4Dalgalı Lob

Dalgalı Lob

Bob saç modeline kıyasla daha az bakım gerektiren ve neredeyse herkese yakışan lob, omuz yüksekliğinde ve dalgalı saçlara verilen bir isim.

5Kahküller

Kahküller

Kahküller, herkesin cesaret edemediği ama birçok kişinin denemek istediği bir klasik. Hem romantik hem de havalı bir görüntüye sadece kahkül kestirerek kavuşabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.