DOLAR 32,2600
EURO 34,7072
ALTIN 2.395,16
BIST 10.254,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Trend alarmı: Zamansız sonbahar renkleri

09.09.2020
A+
A-

Eda Özdemir - PembeNar Özel ABONE OL

Eda Özdemir – PembeNar Özel

Bu renk koleksiyonuyla ilgili en çekici unsurlardan biri, her birinin nötr olarak hareket edebilmesidir. Yani, bu klasik sonbahar renklerini başka renklerle kombinleyebilir ya da tek başına öne çıkarabilirsiniz.

Bej

Bej

Bej rengi, sonbahar için sıkıcılık kavramından çok uzakta! İster kabanlarınızda, ister pantolonlarınızda kullanın, sonbahar; bu rengin gerçekten parladığı mevsimdir.

Lacivert

Lacivert

Görünüşe göre lacivert; hem nostaljik hem de modern olmayı başaran bir renk. Lacivert, siyah giymek istemediğinizde gardırobunuza eklemek için mükemmel bir alternatif.

Krem

Krem

Krem rengi kadar klasik olan çok az şey var. Sonbaharda, biraz göze çarpmak için bu rengi gardırobunuza ekleyebilirsiniz. Lacivert, siyah veya kahverengi tonlarıyla dengelenmiş beyaz gömlekler, tişörtler veya ceketler düşünün.

Gri

Gri

Diğer sessiz tonlarla güzelce eşleşecek klasik bir nötr olan bu renk, hem asil hem de oldukça modern bir renk!

Kiremit ve tonları

Kiremit ve tonları

Yanmış portakal, kızıl-kahve ya da kiremit! Bu tonlar tüm sonbaharı kucaklayarak kombininize sığdırıyor. Elbiselerden süveterlere kadar, hala klasik hissettiren parlak bir renk arıyorsanız; bu harika bir yatırım olacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.