DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

Tralhao: ”Puanları paylaştık”

19.08.2023
A+
A-

Antalyaspor Teknik Sorumlusu Joao Carlos Tralhao, Konyaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, iyi bir mücadele ettiklerini belirterek, “Mücadelemiz üst düzeydi, farklı sonuçlanması gereken bir maçtı, maalesef puanları paylaştık günün sonunda” dedi.

Süper Lig’in 2. haftasında Antalyaspor, sahasında ağırladığı Konyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Tralhoa, maçın istatiksel verilerinin her şeyi anlattığını ifade etti.

Karşılaşmanın ilk yarısında oyun kontrolünün tamamen kendilerinde olduğuna değinen Tralhoa, “İkinci yarıda karşılaşmanın geçiş oyununa döndü ve bu durumun penaltıya mal oldu. Bugünkü istatiksel verilere bakarsa maçı yorumlayabiliriz. Çok fazla şey anlatıyor bugün. Sonuç almak istediğimiz bu maçta futbol olarak oyunun kontrolü tamamen bizdeyken maçı analiz etmiş, organize etmiş bir şekilde maçı idare ederken, oyun geçiş oyununa döndü. Bu oyun bize penaltıya mal oldu. Rakip öne geçti, geriye düştükten sonra takım harika bir karakter gösterdi. Takım geri düştüğünde de mücadele edebileceğini gösterdi ve sonuç aslında bugünün oynanan oyunu anlatmıyor. Mücadelemiz üst düzeydi. Farklı sonuçlanması gereken bir maçtı. Oyuncularımız sahada çok çalıştı mücadele etti ve maalesef puanları paylaştık günün sonunda. Hafta içinde yapacağımız çalışmalarla istatistiksel verilerde başarımızı gollere yansıtırız” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.