DOLAR 32,1447
EURO 35,1205
ALTIN 2.471,63
BIST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 23°C
Paz 23°C

Trabzonspor’da yüzler gülüyor

12.05.2020
A+
A-

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde Teknik Direktör Hüseyin Çimşir yönetiminde yapılan çalışmaya tedavileri süren Yusuf Sarı ve Ahmet Canbaz katılmadı. Bordo-mavililer antrenmanda koşunun peşinde toparlanma çalışmaları gerçekleştirildi. Antrenmanın son bölümünde ise strateji çalışması yapılırken, oyuncuların neşesi ise gözlerden kaçmadı.

Yüzler gülüyor
Tüm dünyayı etkisi altına bölge Korona virüs salgını nedeniyle karantina günlerinde antrenmanlarını evlerinde yerine getirmek durumunda kalan oyuncular her yerde yeşil sahalara dönmenin tadını çıkartıyor. Süper Lig lideri Trabzonspor, maçların baştan başlama ihtimaline karşısında antrenmanlara erken başlayan kulüplerin başında geliyor. Teknik Direktör Hüseyin Çimşir, gruplar halinde başladığı antrenmanları, ekip halinde sürdürmeye devam ederken oyuncuların yapılan antrenmanlarda oldukça şen oldukları gözlendi.

Çimşir, ayrıca teknik adam ayrıca arkadaş
Trabzonspor Teknik Direktörü Hüseyin Çimşir, futbolda başlayan yeni süreçte oyuncuların en büyük destekçisi. Onlarla kesintisiz sohbet eden genç teknik adam, oyuncuların en yakın arkadaşı. Yardımcı antrenör olduğu dönemde futbolcularla sıkı bir ilişki kuran Çimşir, sıkıntılı süreçte motivasyonu üst seviyede yetişmek için bir mimar gibi çalışmalarını sürdürüyor. idare heyeti ise Çimşir’e büyük takviye verirken, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nden oyuncuların her türlü imkanı sunuyor. 7-24 saat oyuncu kadrosuyla ilgilenen elamanlar da futbolcuların ihtiyaçlarına karşılık hazırlanmış bulunduruluyor.

Kolej havası
Korona virüsü nedeniyle oyuncular tedirginlik yaşasa da antrenmanlardaki neşeleri dikkatlerden kaçmıyor. Trabzonspor’da yakalanan bu ortamın en kayda değer unsuru ise sezon başından beri ekip içinde yakalanan zinde bağlar ve oyuncuların bordo-mavili kulüpte kafa olarak bakımlı olmaları gösteriliyor. Futbolcular aralarında ağabey-kardeş ve yakın arkadaş ilişkileri bulunuyor. Bilhassa aynı ülkeden ve coğrafyadan olan yabancı oyuncular, Trabzon’da yakaladıkları aile ortamıyla birlikte şehre düzen sağlamalarıyla sıcak bir arkadaşlık ortamı kurdu. Yerli ve tanıdık olmayan oyuncuların kaynaşması da bugün yakalanan ortamın en kayda değer unsurlarından biri.

Gökmen Şahin

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.