Trabzonspor Teknik Direktörü Tekke: Sakatlıklar ve Hazırlık Dönemi Zorluğu Anlattı
Trabzonspor teknik direktörü Tekke, sakatlıklar ve hazırlık dönemi zorluğunu anlatarak hedeflerini ve takımın yol haritasını paylaşıyor.
Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, Galatasaray ile oynanacak yarı final maçı öncesi basın toplantısında mücadeleden umutlu olduklarını belirtti. Amacımız kazanmak ifadesiyle ekibinin hedefini netleştiren Tekke, sakatlıklar nedeniyle kadro konusunda bazı belirsizlikler olduğuna dikkat çekti. “Şu anki durumumuz biraz farklı; birçok oyuncumuz eksik ya da durumu netleşmedi. Kiminle oynarsak oynayalım, biz Trabzonspor olarak galibiyete odaklanıyoruz. Umarım sakatlıklardan uzak bir maç olur ve iki taraf için de adil bir karşılaşma yaşanır,” diye konuştu.
Bazı Farklılıklar Olacak, diyen Tekke, kamp sürecinin beklenen gibi geçmediğini şu sözlerle özetledi: “Hazırlık dönemi tam anlamıyla istikrarlı geçmedi. Dinlenmenin ardından en uygun fiziksel çalışmaları yapabildik; rakip için ise bazı farklar ortaya çıkabilir. Nasıl bir performansla sahaya çıkacağımızı göreceğiz.”
Transfer Zorluklarına Değinerek, kadro kurmanın ve transferlerin önündeki engellere değinen Tekke, “Kadro yapılanması zorluk içeriyor; sakatlıklar çok var. Sezonun başında belirlediğimiz kadro ile ilerlemeye çalışıyoruz fakat bazı koşullar bize uymuyor. İyi bir oyuncuyu kadroya katmak kolay değil; istenen oyuncu bazen bizi beğenmiyor ya da tercihlerini değiştirebiliyor. Özellikle devre arası dönemde bu durumlar daha da zorlaşıyor,” ifadelerini kullandı.
Cemre Yıldız’ın Haberler.com için yazdığı bu değerlendirme Spor Kaynak: Haberler.com notuyla iletildi.