Trabzonspor Hazırlıklarına Hızla Devam Ediyor
Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Takım, antrenmanlarda gösterdiği performansla taraftarlarını heyecanlandırıyor. Kadro güçlendirmeleri ve stratejik çalışmalarla hedefler büyüyor.
Trabzonspor Hazırlıklarına Devam Ediyor
Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 19. haftasında 12 Ocak Pazar günü sahasında Onvo Antalyaspor ile karşılaşacak. Bu önemli maçın hazırlıklarına ise hızla başladı. Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenman, takımın motivasyonunu artırmak için titizlikle planlandı.
Yapılan antrenmanda, Ziraat Türkiye Kupası’nda dün Corendon Alanyaspor ile mücadele eden oyuncular, rejenerasyon çalışmaları gerçekleştirdi. Diğer futbolcular ise ısınma hareketlerinin ardından, pas çalışmaları ve dar alanda 6’ya 3 oyun oynadı. Böylece hem dayanıklılık hem de takım uyumunu artırmayı hedeflediler.
Tedavi için gittiği İspanya’dan dönen Karadağlı stoper Stefan Savic de antrenmana katılarak takım arkadaşlarıyla birlikte çalışmalara başladı. Bu gelişme, Trabzonspor’un defansif gücünü artıracak önemli bir katkı olarak değerlendiriliyor.
Trabzonspor, yarın gerçekleştireceği antrenmanla birlikte Onvo Antalyaspor maçı için hazırlıklarına devam edecek. Bu karşılaşma, Trabzonspor taraftarları için büyük bir heyecan kaynağı olurken, takımın ligdeki hedefleri açısından da kritik bir öneme sahip.
Kaynak: AA / Selçuk Kılıç – Spor Trendyol Süper Lig