DOLAR 32,3698
EURO 34,9364
ALTIN 2.325,48
BIST 9.121,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Trabzonspor, Başakşehir karşısında moral arıyor

13.01.2023
A+
A-

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında 14 Ocak Cumartesi günü saat 19.00’da Başakşehir’i ağırlayacak. Müsabakayı hakem Ali Şansalan yönetecek. Şansalan’ın yardımcılıklarını ise Cevdet Kömürcüoğlu ve Alex Taşcıoğlu yapacak.

Geçtiğimiz hafta Alanyaspor deplasmanda 5-0’lık mağlubiyet alarak lider Galatasaray’ın 10 puan gerisinde kalan bordo-mavililerde Teknik Direktör Abdullah Avcı, yönetim ile görüşerek yola devam kararı almıştı.

Yarın 33 maçtır yenilmediği sahasında Başakşehir’i konuk edecek olan Trabzonspor, rakibi karşısında alacağı puan veya puanlarla moral bulmak için mücadele edecek. Bu sezon iç sahada farklı dış sahada farklı bir görüntü sergileyen Karadeniz ekibi, evinde son yenilgisini 8 Mart 2021’de Alanyaspor’a 3-1 kaybettiği 2020-2021 sezonunun 29. hafta maçında almıştı. Sahasında 685 günlük yenilmezlik serisi yakalayan bordo-mavili ekip, söz konusu 33 maçta 21 galibiyet ve 12 beraberlik elde etti.

Bir siyah, bir beyaz

Trabzonspor, sahasında Fenerbahçe karşısında aldığı 2-0’lık galibiyetle zirve için önemli bir adım atmıştı. Deplasmanda ise Fatih Karagümrük karşısındaki 4-1’lik mağlubiyet büyük bir hayal kırıklığına yol açtı. Ardından ağırladığı Giresunspor’u 3-0 yenen Karadeniz ekibi, dış sahada ise Alanyaspor’a 5-0 kaybetti.

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’de bu sezon deplasmanda oynadığı 9 maçta 3 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 2 beraberlik elde etti. Avcı’nın takımı, bu karşılaşmalarda 11 puan elde etti.

Gökmen Şahin
 

iha.com.tr üzerindeki haberler özet şeklinde yayınlanmaktadır. Haberin video, fotoğraf ve metnine Abone panelinden ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.