DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 22°C
Per 23°C

Tom Holland’lı Yeni Spider-Man Filmlerinin Yolda Olduğu İddia Edildi!

08.11.2022
A+
A-

Özellikle de Spider-Man karakterine hayranlık duyan sinemaseverleri heyecanlandıracak bir gelişme yaşandı. Dünyaca ünlü Tom Holland’ın yeniden Spider-Man karakteri olarak karşımıza çıkacağı iddia edildi. Güvenilir kaynaklardan gelen iddia doğru ise Tom Holland, birden fazla yapımda Spider-Man karakterini canlandıracak.

İddianın sahibi, sinema dünyasının yakından tanıdığı isimler arasında yer alan Jeff Sneider. “The Hot Mic” isimli podcast yayınında konuşan Sneider, Tom Holland ile yapımcı şirketin Spider-Man: No Way Home’un devamı niteliğindeki yeni bir Spider-Man filmi için anlaşmaya vardıklarını iddia etti. Ayrıca bu anlaşmanın yeni bir üçlemeyi de kapsadığı ifade ediliyor. Ancak bu anlaşmaların Marvel (MCU) için mi yoksa Sony için mi yapıldığı bilinmiyor.

Konuyla ilgili tartışmalar 2021’den beri sürüyor!

Tom Holland Spider-Man

Jeff Sneider tarafından yapılan açıklamalar doğrulanamamış olsa da Tom Holland ve Spider-Man ikilisi, geçtiğimiz yıldan beri konuşulan bir mesele. Yapımcı Amy Pascal, geçtiğimiz yıl yaptığı bir açıklamada Tom Holland ile 3 yapım için daha anlaşmaya varıldığını söylemişti. Spider-Man: No Way Home’un tanıtımında konuşan Pascal, “Bu, Marvel ile yaptığımız son film değil. Son Spider-Man filmi değil. Tom Holland ve Marvel ile bir sonraki Spider-Man filmini yapmaya hazırlanıyoruz. Bunu üç film olarak düşünüyoruz ve şimdi, önümüzdeki üç film için çalışacağız. Bu, MCU filmlerimizin sonuncusu değil.” ifadelerini kullanmıştı.

Amy Pascal’ın açıklamalarından sonra da Sony’den konuyla ilgili açıklama gelmiş, Spider-Man 4 veya yeni bir üçleme gibi bir planın olmadığını söylemişti. Marvel Studios Başkanı Kevin Feige ise Sony’yi yalanlar gibi konuşmuş, kendisiyle birlikte Amy Pascal, Disney ve Sony’nin Spider-Man ile ilgili görüşmeleri sürdürdüğünü açıklamıştı.

Tüm bunları bir araya getirdiğimizde, şu an için netleşmiş hiçbir şey olmadığını görüyoruz. Ancak ilerleyen dönemlerde ne yaşanacağını hep birlikte göreceğiz…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.