DOLAR 32,3452
EURO 34,9193
ALTIN 2.400,05
BIST 10.203,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Tom Cruise’un yeni sevgilisi: Sosyetik Rus model Elsina Khayrova

Hollywood süperstarı Tom Cruise’un aşk hayatıyla ilgili spekülasyonlar, Rus sosyetesinden eski model Elsina Khayrova ile görülmesinin ardından tekrar alevlendi.

14.12.2023
A+
A-

Tom Cruise geçen cumartesi Londra’daki bir partide, önde gelen bir Rus milletvekilinin kızı ve elmas ticareti yapan bir oligarkın eski karısı olan 36 yaşındaki eski model Elsine Khayrova ile yakınlaşırken görüntülendi.

Partideki bir kaynağın açıklamasına göre 61 yaşındaki ünlü oyuncu Cruise ve model Khayrova “ayrılması imkansız açıkça aşık bir çift” gibi görünüyordu.

İki çocuk annesi Khayrova yakın zamanda gizlediği sosyal medya hesabında bir Rus sosyetesinin sık sık ziyaret etmesi beklenebilecek her yerde poz verirken çekilmiş fotoğraflarını yayınlıyordu: Paris, Venedik, San Tropez, Monte Carlo, Katar ve Kaliforniya…

Ancak bir İngiliz vatandaşı olarak Londra onun ana uğrak yeri gibi görünüyor.

Eski model ünlü oyuncu Tom Cruise ile de Londra’nın Mayfair bölgesindeki bir partide görüntülendi. İddiaya göre çift, Grosvenor Square’deki partiye beraber gitti ve partiden erken ayrıldı.

Khayrova, yakın zamana kadar uluslararası arabulucu ve elmas tüccarı olan Rus iş adamı Dmitry Tsvetkov ile evliydi.

Çift, on yıldan fazla süren evliliklerinin ardından geçen yıl, Khayrova’nın kocasından boşanma talebinde bulunması üzerine ayrılmıştı.

1 MİLYON STERLİNLİK ÇANTA KOLEKSİYONU

Çift sert bir boşanma süreci geçirdi. Khayrova eski kocasından önemli miktarda mal varlığını saklamakla suçlandı.

Khayrova, mal paylaşımı sırasında yaklaşık 1 milyon sterlin değerindeki 150’den fazla çantadan oluşan büyük çanta koleksiyonunu saklamakla suçlanmıştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.