DOLAR 32,2666
EURO 34,7728
ALTIN 2.401,00
BIST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 20°C

Tolgahan Sayışman’dan duygulandıran sözler

02.11.2019
A+
A-

Tolgahan Sayışman, Onedio’dan gelen soruları cevapladı. Oyuncu, “İlişkide kıskançlık, sağlıklı bir şey midir?” sorusuna, “Bu ilaç gibi… 10 mg. iyi ama 20 mg. hasta eder, biraz daha fazlası öldürür. İlişkiyi diri tutması için kıskanmak lazım. Sadece aşırıya kaçmamak gerekiyor. Tadında kıskançlık iyidir” yanıtını verdi.

Sayışman, “İkili ilişkilerde Tolgahan olmak avantaj sağlıyor mu?” sorusunu ise, “Karşı tarafın samimiyetini ölçemiyorsunuz. Ama normalde ulaşamayacağınız ve çözemeyeceğiniz birçok konuyu rahatlıkla halledebiliyorsunuz. Kainat güzeli bir kadınla evlendim, daha ne olsun? Mutlu bir evliliğim var” diye cevapladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.