DOLAR 32,2102
EURO 34,7672
ALTIN 2.423,97
BIST 10.172,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 19°C
Per 20°C
Cum 22°C

Tolga Savacı’nın vasiyeti ortaya çıktı

Sinema oyuncusu Tolga Savacı geçirdiği kalp krizi sonucu 60 yaşında yaşamını yitirdi. Savacı, uzun yıllardır eşi Nermin Bezmen’le Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) yaşıyordu. Oyuncunun vasiyeti ortaya çıktı.

28.02.2024
A+
A-

80’li yıllar Yeşilçam filmlerinin sevilen oyuncusu Tolga Savacı (60), kalp krizi sonucu vefat etti. Savacı’nın ani ölümünü eşi Nermin Bezmen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Bezmen, eşinin vefatını “Yüreğim kanıyor!!! Kanıyor!!! Kaybettim, dev yürekli sevdiceğimi. Ansızın çıktı sonsuza yolculuğuna. Ben yerle gök, yangınlarla buzlar arasında kayıplarda. Canım Sibel, Zeynep Savacı, canım evlatlarım Pamira, Cazım, Ariella, Shawn, canım torunlarım Pia, Shaya, Luna derin acımızı yaşıyoruz.” notuyla paylaştı.

“HANİ ONLAR GİBİ YAŞLANACAKTIK”

Bezmen bugün ise Savacı ile karelerini paylaştı ve şu ifadeleri kullandı:

“Canım sevdiceğim, hani bir şey anlatmıştın bana; gençliğinde Fenerbahçe burnunda yaşlı bir çift görmüştün el ele ve imrenmiştin. ‘O günden beri böyle el ele yaşlanacağım bir kadın aradım, ta ki seni tanıyana kadar’ demiştin bana. Hani onlar gibi yaşlanacaktık, el ele… Hani kıyılarda dolaşacaktık yürek yüreğe… Denizlere açılacaktık yelkenlilerle… Şimdi ben yalnız kaldım. Sıcaklığın hala tenimde. Gözlerinin yeşili benim mavilerimde. Kıyılar yalnız, sen limandan ayrılan sessiz gemide… Güle güle dev yürekli sevgilim… Yolculuğun biliyorum cennete…”

VASİYETİ YERİNE GETİRİLECEK

Nermin Bezmen, eşinin vasiyeti üzerine ABD’de defnedileceğini açıkladı. Savacı, cumartesi günü New Jersey eyaletinde son yolculuğuna uğurlanacak.

“BEN HAKKIMI HELAL ETTİM, SEN DE HELAL ET”

1993 – 1995 arasında Tolga Savacı ile evlilik yaşayan Aylin Livaneli de acı haberin ardından duygusal bir mesaj paylaşmıştı:

“Ben ve ailem dün aldığımız acı haberle çok sarsıldık. Evliliğimizi yürütememiş olmamıza rağmen Tolga ile birbirimize olan sevgimiz ve saygımız hiç bitmedi. Hep arkadaş kaldık. Çok özel, dürüst, zarif, mert ve Sibel’in dediği gibi savaşçıydı. Kendisi gitti, geriye acı – tatlı anılar, pişmanlıklar ve söylenmemiş sözler kaldı. Tolga’nın güzel oğlu Atilla Toğan’ın, sevgili ablaları Zeynep Savacı ve Sibel Savacı’nın ve eşi Nermin Bezmen’in ve biricik oğlunun annesi Özlem İbrahimoğlu’nun başı sağolsun. Mekânın cennet, biliyorum. Ben sana hakkımı helal ettim, sen de et lütfen. Yattığın yer incitmesin. Elveda…”

ÖLÜMÜ SANAT DÜNYASINI YASA BOĞDU

Savacı’nın ölümünün ardından ünlü isimler sosyal medyadan duygularını paylaştı. İşte o paylaşımlar…

MESUT YAR

“Çok üzgünüm. Nur içinde yat Tolga Savacı.”

MEHMET ALİ ERBİL

“Canım kardeşim nurlar içinde uyu.”

HÜLYA AVŞAR

“Çok üzgünüm.”

BANU ALKAN

“Büyük acı. Nurlar içinde uyu Tolga. Üzüntüm tarifsiz.”

AYŞEGÜL ALDİNÇ

“Ah canım güzel adam. Huzur içinde uyu. Ne zarifti, ne kibardı. Birlikte ‘Yeşil Bir Dünya’ filminde oynamıştık. Eşi sevgili Nermin Bezmen’e, yakınlarına ve sevenlerine sabırlar dilerim.”

ZÜLFÜ LİVANELİ

“Tolga’nın kaybı bizi çok sarstı. Huzurla uyusun.”

YALÇIN DÜMER

“Canım arkadaşım şaka mı bu, çok üzgünüm çok…”

HABERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN

NTV

ETİKETLER: , , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.