DOLAR 32,5548
EURO 34,9380
ALTIN 2.443,23
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C
Sal 17°C

Titretmeyen telefon! (Oppo Reno 3 Pro kamera testi) Bu videomuzda kamera ve genel performansıyla dikkat çeken Oppo Reno 3 Pro ile kamera detaylarına sizlerle…

29.07.2020
A+
A-

Son zamanların popüler cep telefonlarından biri olan bu cihaz ile bir sahil gezisi yaptık. Bu gezimizde cihaz ile bol bol fotoğraf ve video çektik. Daha sonra da cihazı Scooter’a bağlayıp Pendik’den Kartal’a kadar bir gezi gerçekleştirdik. Bu gezi sırasında Oppo Reno 3 Pro’da yer alan Ultra Steady özelliğini aktifleştirip sabit bir görüntü ortaya çıkardık. Sözü daha fazla uzatmadan sizi video ile baş başa bırakıyoruz. İyi seyirler!

Oppo Reno 3 Pro hakkında daha fazla bilgiye sahip olmak için  buraya tıklayabilirsiniz.

Oppo Reno 3 Pro özellikleri

Cihazın ekranına bakacak olursak 6.5 inç büyüklüğünde ve Full HD+ çözünürlüğünde AMOLED bir ekran ile karşılaşıyoruz. Bu ekran içerisinde delikli bir yapıda cihazın ön kamerası da bulunuyor.

Telefonun donanımlarına bakacak olursak burada cihaz gücünü Snapdragon 765G işlemcisinden alıyor. Bu işlemciye ek olarak telefonda 12 GB RAM VE 256 GB dahili hafıza eşlik ediyor. Donanımlarıyla dikkat çeken cihaz bu başarısını kamera performansıyla da sürdürüyor.

Cihazın arka tarafına baktığımızda 4 adet yukarıdan aşağıya doğru sıralanmış kamera ile karşılaşıyoruz. Bu kameralardan ilki yani ana kamera 48 Megapiksel çözünürlüğünde. Bu ana kameraya 13 Megapiksel çözünürlüğünde bir telefoto lens, 8 Megapiksel çözünürlüğünde ultra geniş açı ve 2 Megapiksel siyah – beyaz kamera eşlik ediyor. Cihazın kamera donanımları gerçekten oldukça yüksek. Güzel bir deneyimi burada kullanıcısına yaşatabiliyor.

Telefonun ön tarafında ise 32 Megapiksel çözünürlüğünde bir ön kameraya yer verildiğini görüyoruz. Bu ön kamera ile güzel fotoğraflar ortaya çıkarabiliyorsunuz.

Reno 3 Pro, arka kamerası ile 1080P çözünürlüğünde  60 FPS‘te videolar kayıt edilebiliyor. Bunun yanında 4K çözünürlüğünde ise 30 FPS video kaydı yapabiliyor.

Genel olarak donanımları ve kamera performansıyla dikkat çeken Oppo Reno 3 Pro bizden tam puan aldı diyebiliriz. Siz cihazın kamera ve genel performansını nasıl buldunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.