DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 25°C
Çar 22°C

Tinder Premium özelliği bedava olacak!

15.05.2020
A+
A-

Corona virüsü hayatımıza daha pozitif videolu görüşmeyi soktu. Bunların yanında bundan böyle meslek toplantıları, görüşmeler ve buluşmalar sanal ortamda video konferans uygulamalarıyla sağlanıyor. Geçenlerde attığı bir adım ile bundan nasiplenen Tinder, şimdi ise Tinder Passport adlı küresel kaydırma seçeneğini bedava sunmaya başlıyor.

Bildiğiniz gibi normalde Tinder’da Plus ve Gold üyeleri için sunulan küresel kaydırma seçeneği bundan böyle herkes için bedava ayla geliyor. Bu özelliği duyuran kişi ise Instagram ve Twitter gibi popüler uygulamalardaki yenilikleri duyuran ve ters mühendislik uygulamalarıyla bilinen Jane Manchun Wong’dan başka biri yok.

Tinder is working on this UI for quickly switching between local and global matches pic.twitter.com/2fJCvkVKJE

— Jane Manchun Wong (@wongmjane) May 13, 2020

Uygulamanın ekran görüntüsü paylaşan Wong, tercih ekranı geldiğinde yerel ve küresel seçenekleriyle karşılaştığını takipçileriyle paylaştı. Dünyanın herhangi bir yerinde çok iyi eşleşmeyi sağlamak için eklenen bu seçenek için muhakkak konum bilgisi girmeniz gerekiyor. Kullanıcı arayüzünü paylaşan Wong, kullanıcıların dünyanın dört bir yandan profilleri görmesini sağlayan bu özelliğin herkese sunulacağını söyledi.

Kesinlikle bu özelliğin ne süre son kullanıcıya ulaşacağı noktasında bir veri bulunmuyor ancak gerçi yakında karşımıza çıkma ihtimali yüksek gibi duruyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.