DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 18°C

Tim Cook, Steve Jobs geleneğini bozmadı

05.10.2019
A+
A-

Apple’ın kurucu ortaklarından Jobs’un ölümünün üzerinden tam 8 yıl geçti. Apple CEO’su Tim Cook her yıl olduğu gibi bu yılda sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşım ile Jobs’u anmayı ihmal etmedi.

Tim Cook, Twitter’daki paylaşımında Jobs’un “Sahip olduğumuz en değerli kaynak, zamandır” sözünü paylaştı ve seni her zaman hatırlayacağız diye ekledi.

“The most precious resource we all have is time.” – SJ. Remembering you always. pic.twitter.com/nsUUiFzZnz

— Tim Cook (@tim_cook) October 5, 2019

Aynı zamanda paylaşılan tweet’te, Jobs’un Beşinci Cadde’deki Apple mağazası önünde çekilen bir fotoğrafı bulunuyor. 2016 yılında açılan mağaza bugüne kadar 57 milyondan fazla insan tarafından ziyaret edildi.

Steve Jobs kimdir?

24 Şubat 1955 tarihinde doğan ve 5 Ekim 2011 tarihinde hayata gözlerini yuman Jobs, Apple Computer, Inc.’ın kurucu ortaklarından. Ölümünden 5 hafta öncesine kadar yeni adıyla Apple Inc. de CEO olarak görev yaptı.

Bilgisayar endüstrisinin önderlerinden olarak kabul ediliyor. Next Computer ve Pixar Animasyon Stüdyoları’nı da kurmuş kurdu ve yönetim kurulu başkanlığı yaptı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.