DOLAR 32,4639
EURO 34,7103
ALTIN 2.436,27
BIST 9.879,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

THY ve Pegasus’un birincil uçuşları belli oldu! THY ve Pegasus’un birincil uçuşu nereye gerçekleştireceği belirlenmiş oldu. İşte corona virüsü nedeniyle bahşedilen…

30.05.2020
A+
A-

Uzun bir aradan daha sonra İstanbul – Ankara arasında gerçekleştirilecek olan uçuşa, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adaletli Karaismailoğlu‘nun da katılacağı bahis ediliyor. Uçağın 10:00’da İstanbul Havalimanı’ndan kalkması planlanıyor.

Pegasus ilk uçuşu ve öteki destinasyonları açıkladı

Aynı bir karar Pegasus’tan geldi. 28 Mart 2020 tarihinde uçuşlarını durduran Pegasus Hava Yolları, THY ile benzer şekilde 1 Haziran Pazartesi günü iç hatlarda yolcu uçuşlarına tekrar başlayacak. Kısıtlamalar sonrası birincil uçuşunu saat 10:15 kalkışlı İstanbul Sabiha Gökçen – İzmir seferiyle gerçekleştireceği açıklandı.

Buna ilave olarak Pegasus, 1-2-3 Haziran 2020 tarihleri için Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün belirlediği destinasyonlar çerçevesinde İstanbul Sabiha Gökçen’den karşılıklı olarak İzmir, Antalya ve Trabzon’a seferler planladı.

En fazla merak edilen konu uçakların doluluk oranı. Demin aşı bulunamadığı için virüs tehlikesi geçmedi. Önlemler alınıyor olsa da, uçak yerine arabayı seçim edeceğini dile getiren çoğu insan bulunuyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.