DOLAR 32,1833
EURO 34,9027
ALTIN 2.494,27
BIST 10.873,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 23°C
Cum 23°C
Cts 22°C
Paz 22°C

The Walking Dead dizisinde şok ayrılık!

30.05.2018
A+
A-

Son sezonlarda dalgalı bir şekilde devam eden The Walking Dead reytingleri, 8.sezon ile birlikte dibi boylamış durumda. Ancak sıkı takipçilerinin hala izlemeyi bırakmadığı dizi için Andrew Lincoln‘den önce de bir ayrılık dedikodusu gelmişti.

Maggie Greene karakterini canlandıran Lauren Cohan‘ın kazancından memnun olmadığı ortaya çıkmıştı. Diğer rol arkadaşları kadar kazanmak istediğini belirten oyuncu yapımcı kanal ile pazarlık masasına oturmuştu. Cohan’ın devam edip etmeyeceği konuşulurken Lincoln’den gelen ayrılık haberi dizi takipçilerini oldukça üzdü.

Dizideki bu ayrılık haberlerinden sonra yapımcı kanal AMCDaryl Dixon‘ı canlandıran Norman Reedus ile görüşmelere başladı. Reedus‘un kabul etmesi durumunda 10. sezondan itibaren onun başrolü üstleneceği bir hikaye tasarlanacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.