DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 22°C
Paz 24°C
Pts 23°C
Sal 24°C

The Walking Dead Bitiyor Diye Üzülenlere Müjde: ‘Dead City’ İsimli Yeni Dizi Geliyor (İşte İlk Görseller)

10.10.2022
A+
A-

Bildiğiniz gibi The Walking Dead, 11. sezonuyla birlikte final yapıyor. 11 yılda çok fazla şey yaşanan diziye artık hayranları resmen duygusal bir bağ taşıyor. Dolayısıyla eğer dizinin hayranıysanız bitiyor diye üzülebilirsiniz.

TWD’nin yapımcısı AMC, daha önce yaptığı bir yan dizi olan Fear The Walking Dead ile birlikte insanların TWD ihtiyacını bir nebze karşılamıştı. Yapımcı, diziden önemli karakterlerin hikâyesini anlatacak olan yeni yan dizi The Walking Dead: Dead City’i duyurdu ve yeni fotoğraflar paylaştı. Gelin hep beraber fotoğraflara göz atalım.

The Walking Dead: Dead City: Maggie ile Negan karşı karşıya

Nisan 2023’te yayınlanacak olan The Walking Dead: Dead City’nin kadrosunda Perlie Armstrong’u canlandıracak olan Gaius Charles, daha önceden de tanıdığımız Negan ve Maggie rollerinde Jeffrey Dean Morgan ve Lauren Cohen yer alacak. Diziyle ilgili bu bilgiler ve fotoğraflar dışında bir bilgi olmasa da Negan ve Maggie karakterlerinin karşı karşıya geldiğini ve New York’ta geçeceğini görebiliyoruz. Diziden paylaşılan diğer görsellere ise aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz The Walking Dead 11. Sezon fragmanını da aşağıdan izleyebilirsiniz:

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.