DOLAR 32,3407
EURO 34,8101
ALTIN 2.396,46
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

TFF, VAR merkezi lige hazır

11.06.2020
A+
A-

Korona virüs sebebiyle liglere verilen aranın peşinde Süper Lig’de başlama vuruşu yarın yapılacak. Türkiye Futbol Federasyonu, yarın başlayacak olan maçlar öncesinde VAR merkezinin de hazır ülkü getirildiğini açıkladı. TFF’nin resmi sitesinden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“12 Haziran 2020 tarihinde her yerde başlayacak olan Süper Lig Cemil Ressam Sezonu müsabakaları öncesinde, TFF Riva Hasan Doğan Ulusal Takımlar Kamp ve Eğitim Tesislerinde bulunan VAR Merkezi, yapılan düzenlemelerle müsabakalara hazır ülkü getirildi.

Buna göre, COVID-19 pandemisi önlemleri dahilinde, sosyal mesafeyi ve minimum teması karşılamak hedefiyle maç istasyonlarında VAR, AVAR ve operatörlerin (RO) ödev alanları pleksiglas seperatörler yoluyla birbirinden ayrıldı.

Bu tedbirlere ek olarak, VAR, AVAR ve operatörler ligin geri kalanında oynanacak maçlarda siperlikle tayin yapacak ve kişiye özel kulaklıklar kullanacak. Her müsabaka öncesi cihazlar dezenfekte edilecek. Riva VAR Merkezi’nin içinde sosyal mesafe, bireysel hijyen ve maske kuralları da özenle uygulanacak.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.