DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C

Tether’ın Bitcoin Rezervlerini Güçlendirmesi

Tether’ın Bitcoin rezervlerini güçlendirmesi, kripto para piyasasında önemli bir gelişme olarak karşımıza çıkıyor. Detaylar burada!

01.04.2024
A+
A-

Dünyanın önde gelen stablecoin USDT’sinin ihraççısı Tether, Bitcoin (BTC) birikim yarışında ilerliyor. Son zamanlarda 8.889 BTC satın alarak rezervlerini önemli ölçüde güçlendirdi. Bu satın alma, Tether’in toplam Bitcoin rezervlerini 5,3 milyar dolardan fazla değere sahip 75.000 BTC’nin üzerine çıkardı.

Tether CEO’su Paulo Ardoino’nun Açıklamaları

Tether CEO'su Paulo Ardoino'nun Açıklamaları

Tether CEO’su Paulo Ardoino, Bitcoin’e yatırım yapma stratejilerine ışık tuttu. Ardoino, “Dünyanın ilk ve en büyük kripto para birimi olan Bitcoin’e yatırım yapma kararı, onun bir yatırım varlığı olarak gücü ve potansiyeli ile destekleniyor” dedi. Tether’in çeşitli teknolojik ve altyapısal alanları araştırırken, şirketin Bitcoin madenciliği ve yapay zeka (AI) teknolojilerine yönelik girişimleri de dikkat çekiyor.

Arkham Intelligence verilerine göre, Tether’in Bitcoin’i 31 Mart 2024, 20:21’de Bitfinex’in sıcak cüzdanından aldığı görülüyor. O dönemde işlemin tutarı yaklaşık 627 milyon dolardı. Tether, geçtiğimiz yıl boyunca Bitcoin varlıklarını gözle görülür şekilde artırdı ve ilk olarak 2023’ün ilk çeyreğinde BTC rezervlerini açıkladı. Şirketin Bitcoin varlıkları, kripto pazarı dinamiklerinden yararlanmaya yönelik stratejik bir yaklaşımı yansıtıyor.

Tether’in 2023’ün 4. çeyreğine ilişkin son tasdik raporunda, Bitcoin’in şirketin konsolide rezervlerine 2,8 milyar dolar katkıda bulunduğu belirtildi. Bu durum, Tether’in kripto varlık endüstrisindeki çok yönlü yatırımcı ve altyapı geliştiricisi olma hedeflerine vurgu yapıyor.

Tether'ın Bitcoin Rezervlerini Güçlendirmesi

Şirketin yapay zeka odaklı çalışmaları, yeni endüstri standartları oluşturmayı ve yapay zeka teknolojisinde yenilikçiliği teşvik etmeyi amaçlıyor. Tether, açık kaynaklı, çok modlu yapay zeka modelleri geliştirerek yapay zeka teknolojisindeki erişilebilirliği artırmayı hedefliyor. Yüksek Bitcoin rezervleri ve yeni teknolojik alanlara genişleme, Tether’ın çeşitlendirme stratejisini destekliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.