DOLAR 32,4446
EURO 34,8443
ALTIN 2.420,12
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Tesla’nın akıllı telefonu sızdırıldı!

23.07.2018
A+
A-

Otomobil dünyasına yeni bir soluk getiren Tesla, Model S ve Model X ile piyasaları alt üst etmişti.

Şu sıralar Model 3 siparişlerini yetiştirmeye çalışan Tesla’nın akıllı telefon işine gireceği iddia ediliyor. Üstelik bu defa daha önceleri de gündeme gelen bu iddiayı doğrulayacak kanıtlarla beraber.

Tesla hedefine ulaştı!

Tesla üretim hedeflerine ulaşılamaması nedeniyle ekonomik anlamda zor günler geçirmekteydi. Son olarak montaj çadırları kuran Tesla üretim hedeflerine ulaşmayı başardı.

Tesla Quadra geliyor!

Ortaya çıkan bu görsellerle beraber tasarımı ortaya çıkan Tesla Quadra kod adlı modelin ince bir çentikle birlikte geleceği görülüyor. Yan tarafta ve alt tarafta çok ince çerçevelere sahip olan modelin arka tarafında ise oldukça büyük bir Tesla logosu yer alıyor.

Çift kamera kurulumuna yer verildiği görülen modelin alt tarafında ise büyükçe birde hoparlör için olduğu tahmin edilen boşluk bırakılmış.

Söz konusu sızıntıda yer alan modelin gerçekten Tesla’nın geliştirdiği bir model mi yoksa Çinli bir sahte model mi olduğunu şu an için bilmiyoruz. Ancak Elon Musk’ın alev silahı sattığını düşündüğümüzde bir akıllı telefon satmasında problem gözükmüyor.

Eğer söz konusu iddia gerçekse önümüzdeki günlerde daha fazla sızıntı ile detaylar netleşecektir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.