DOLAR 32,2106
EURO 34,8027
ALTIN 2.429,73
BIST 10.157,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 19°C
Per 20°C
Cum 22°C

Tesla Roadster radikal renk seçenekleriyle geliyor!

17.02.2018
A+
A-

2020 yılında yollarda olacak olan araç, şirketin daha önce kullanmadığı bazı renk seçenekleriyle birlikte gelecek. Sızan görüntüler aracın yeşil, mavi, koyu siyah, gri ve kırmızı renk seçenekleriyle geleceğini doğrulamış oldu.

İlgili görsellere sayfanın üst bölümündeki galeriden ulaşabilirsiniz.

0’dan 100’e 1.9 saniyede ulaşacak

Elon Musk, Semi tırlarıyla birlikte 2. nesil Roadster aracını da tanıtmıştı. Yeni Roadster,  0’dan 100 km/s hıza sadece 1,9 saniyede ulaşacak.

Ayrıca araç, 200 kWh bataryasıyla 1000 km menzile sahip olacak.

Tesla Roadster fiyatı ve özellikleri belli oldu!

Tesla Roadster tanıtıldı. Özellikleri ve fiyatı çılgın otomobil, 100 km/h hıza sadece 1,9 saniyede çıkıyor, tam şarj ile 1000 km yol gidebiliyor.

İlk nesil Roadster Uzay’da

Tesla Roadster

Roadster’ın 2008 yılında üretilmeye başlayan modellerinden birisi şu anda Uzay’da Mars yolculuğunda.

Elon Musk’ın kişisel aracı, Musk’ın bir diğer şirketi olan SpaceX’in yeni roketi Falcon Heavy ile Mars’a gönderildi. İlk test uçuşunu yapan roket, başarılı bir görev gerçekleştirerek, Musk’ın kırmızı Roadster’ını uzun yolculuğuna çıkardı.

::Roadster’ın yeni renk seçeneklerini beğendiniz mi?

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.