DOLAR 32,3835
EURO 35,0225
ALTIN 2.326,63
BIST 9.142,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 24°C
Sal 19°C

TESK’ten Milli Piyango yılbaşı çekilişi için ‘sahte bilet’ uyarısı

17.12.2022
A+
A-

Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişinde bu yıl büyük ikramiye 200 milyon lira… Satışa sunulan biletlere ise yoğun ilgi var. Bu kapsamda Türkiye Esnaf ve Sanaatkarlar Konfederasyonu Başkanı Bendevi Palandöken’den ‘sahte bilet’ uyarısı geldi.

Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi bu yıl da büyük bir heyecana sahne olacak. Milyonlarca kişi 200 milyon liralık dev ikramiyeyi kazanmak için bilet almaya başladı.

TESK’TEN ‘SAHTE BİLET’ UYARISI

Türkiye Esnaf ve Sanaatkarlar Konfederasyonu Başkanı Bendevi Palandöken’den sahte bilet uyarısı geldi.

Palandöken açıklamasında şunları söyledi;

“Böyle bir sevincin hüsrana uğramaması için evvela alınan bayiye dikkat edilmesi lazım. Ondan sonra biletlerin üzerindeki hologramlara. Dolayısıyla bunlara dikkat edip sahte bilet alıp moralinizin bozulmasına gerek kalmaması iyi bir önlem. Hayallerimiz boşa gitmesin.”

Palandöken, vatandaşların bilet aldıkları bayii ve satıcıların belgelerini kontrol etmelerinin büyük önem arz ettiğini de söyledi.

    Paylaş
Twitter Facebook Flipboard Linki Kopyala
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.