DOLAR 32,3879
EURO 34,5666
ALTIN 2.382,00
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Telltale Games kepenkleri indiriyor!

22.09.2018
A+
A-

Son zamanlarda çalışanların işlerine son veren Tellatale Games için kapanacağı iddia ediliyordu. Hatırlayacağınız üzere The Verge‘de yer alan bir habere göre, dev yapımcının küçülmeye giderek 250 çalışanının sayısı 25’e kadar düşürüleceği öne sürülmüştü.

Fakat geçtiğimiz günlerde bir gazetecinin paylaşmış olduğu raporda 250 çalışanın yüzde 90’lık kesiminin işine son verildiğini belirtilmişti.

Gündeme bomba gibi düşüne bu gelişme sonrasında, tüm gözler Telltale Games kanadından gelecek olan resmi açıklamaya odaklandı. 250 çalışanın yaklaşık yüzde 90’lık bir kısmı işten çıkaran Telltale Games yetkililerinden beklenen resmi açıklama sonunda geldi.

pic.twitter.com/evqg5X98WZ

— Telltale Games (@telltalegames) September 21, 2018

Yetkililer tarafından yapılan açıklamada, şirketin mali açıdan oldukça zor bir yıl geçirdiği vurgulanıyor. İnanılmaz derecede zor bir yıl geçirdiklerini belirten yapımcı şirketin yetkilileri, küçülmeye giderek 25 çalışanıyla son projesi üzerine çalıştıklarının da altını çizdi.

Şirketin kapatılamaması için elinden gelen tüm gayreti gösterdiklerini söyleyen şirket yetkilileri, tüm yaptıklarına rağmen istedikleri sonuca ulaşamayarak, kapatma kararı aldıklarını resmi olarak duyurdu.

Yaşanılan bu gelişme ile birlikte bir efsane daha aramızdan ayrılmaya hazırlanıyor. Son olarak ise The Walking Dead’in son sezonunu geliştirecek olan ünlü oyun yapımcısı, bu projenin ardından kepenklerini sonsuza dek kapatacaklarını doğrulamış oldu.

:: Peki siz, yaşanılan bu kapatılma kararı hakkında ne düşüyorsunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.