DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 17°C

Telefona harici mikrofon desteği – Video

02.08.2018
A+
A-

Profesyonel bir video ya da vLog çekmek için tek yeterli olan husus görüntü değil. Ses de oldukça önemli. İşte bu noktada akıllı telefonlardaki harici mikrofon desteği oldukça önem kazanıyor. Peki akıllı telefonları harici mikrofon desteklemeyen kullanıcılar ne yapacak? Bu video sizler için!

Google Pixel 2 XL, Nokia 8, Huawei Mate 10 Pro ve Huawei P20 Pro gibi kamerası çok başarılı olan pek çok amiral gemi seviyesinde modelde, harici mikrofon takıp video çektiğinizde, sesin harici mikrofondan alınmadığını deneyimliyorsunuz. Bu yüzden mikrofon kullanılması gereken vLog ve profesyonel videolar çekerken, ses konusunda sorun yaşıyorsunuz.

Sizler için hazırladığımız videoda, kullandığınız akıllı telefona harici mikrofon desteği kazandırma yolunu anlatıyoruz. Aşağıdaki linkten Open Camera uygulamasını indirip, elinizde yoksa ve donanımsal olarak ihtiyaç varsa 3.5 mm to Type C çeviricisiyle beraber takacağınız mikrofonla, gerekli ayarlamaları yapıp istediğiniz gibi video kaydı yapabiliyorsunuz.

:: Open Camera uygulamasını indirin

Şimdi sizi telefona harici mikrofon desteği kazandırdığımız video ile baş başa bırakıyoruz. İyi seyirler…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.