DOLAR 32,6013
EURO 34,8092
ALTIN 2.492,47
BIST 9.508,99
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

Tekrar hisse almak için bu sinyali bekleyin

28.02.2020
A+
A-

– DIŞ HABERLER SERVİSİ

ABD Başkanı Donald Trump, korona virüs konusunda Beyaz Saray’da, Başkan Yardımcısı Mike Pence, Sağlık Bakanı Alex Azar ve sağlık yetkililerinin de katıldığı bir basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısına ABD Başkanı Trump ile Sağlık Bakanı Alex Azar’ın birbirine zıt açıklamaları damga vurdu. ABD Başkanı Trump, “ABD’de risk oldukça az. 15 korona virüs vakası var, aşı çalışmalarımız da hızla ilerliyor. ABD bu virüse hazır” dedi. Buna karşılık Sağlık Bakanı Azar, “ABD tehlike altında, virüs hızlı bir şekilde toplumda yayılabilir. Birden fazla aşı üzerinde çalışılıyor ancak nihai aşıya ulaşılması 6-7-8 ayı geçebilir” diye konuştu. Ayrıca ABD’de, korona virüsüyle mücadele biriminin başına Başkan Yardımcısı Mike Pence getirildi.

ABD borsalarındaki bir sonraki düşüşün korona virüsün ABD’de yayılmaya başladıktan sonra olacağını düşünülenlerin sayısı oldukça fazla.

Citigroup stratejistleri şuanda hisse alımları yapmayacaklarını ve FED’in hareketlerini bekleyeceklerini söyledi.

New York Mellon Bankası’nın baş stratejisti Alicia Levine, hisse almak için virüsün akıbeti hakkında sağlam bir görüşe ihtiyaç olduğunu söyledi. ‘Eğer virüsün yaza biteceğini düşünüyorsanız hisse alın fakat daha kötüsünü bekliyorsanız bekleyin’ yorumunu yaptı.

Borsalardan büyük para çıkışı olması küçük yatırımcı için fırsat

 

TIKLA BORSADA DÜŞÜK KOMİSYONLA İŞLEM YAPMAYA BAŞLA

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.