DOLAR 32,2084
EURO 35,0008
ALTIN 2.500,31
BIST 10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
23°C
Parçalı Bulutlu
Sal 25°C
Çar 22°C
Per 23°C
Cum 23°C

Teknoloji dolu diş fırçası! Hediyeli video

07.10.2019
A+
A-

Oral-B Genius 10.000N inceleme videosu ile modele yakından bakıyor ve ‘Akıllı diş fırçası nasıl oluyor?’ Sorusuna yanıt veriyoruz.

Yapay zekalı diş fırçası

Oral-B Genius 10.000N inceleme

Kutusu ilk ilk bakışta dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Oral-B Genius 10.000N sağladığı kolaylıklarla da dikkat çekiyor. Ürünü incelemek için buraya tıklayabilirsiniz. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri videomuz ile baş başa bırakalım. İyi seyirler… https://youtu.be/lgUO5rXdlyU Teknolojik diş fırçasını Hepsiburada üzerinden de aşağıdaki görsele tıklayarak satın alabilirsiniz. Hediyeyi kazanmak için yapmanız gerekenleri aşağıdaki postta bulabilirsiniz.

 
Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Kısa süreli efsane hediye? Kablosuz şarj olan, teknolojisiyle ağızları açık bırakan akıllı diş fırçasını kazanmak için 2 arkadaşınızı yorumlara etiketleyip @shiftdeletenet ve @oralbtr hesabını takip etmeniz yeterli! Süre Cuma günü bitiyor! Bol şans!

ShiftDelete.Net (@shiftdeletenet)’in paylaştığı bir gönderi (7 Eki, 2019, 10:19öö PDT)

Oral-B Genius 10.000N özellikleri

Sahip olduğu özelliklerle dikkat çeken akıllı diş fırçası, oldukça zengin bir kutu içeriğine sahip. Kutusundan seyahat kiti ile birlikte gelen akıllı diş fırçası seyahatlerde diş bakımını pratik hale getiren yeteneklere sahip. Bunlardan biri şarjının 2 haftaya kadar dayanabiliyor olması. Ayrıca, seyahat saklama kabı ile hem diş fırçasını hem de bir akıllı telefonu şarj etmek mümkün. Tüm diş tipleri için uygun olan Oral-B Genius 10.000N’in en önemli özelliklerinden biri de pozisyon algılama teknolojisi. Nereyi fırçaladığını görebilen diş fırçası, tüm ağzın derinlemesine temizlenmesini sağlıyor. Ayrıca, her alanı da eşit bir şekilde fırçalayabiliyor. Fırçanın yuvarlak fırça başlığı standart bir diş fırçasına göre 2 kat daha fazla play temizleyebiliyor. Oral-B Genius 10.000N’in bir diğer özelliği ise diş eti koruma teknolojisi. Dişlerin sert bir şekilde fırçalandığı durumda hızı azaltan diş fırçası nerenin fırçalanması gerektiği konusunda da kullanıcısına bilgi veriyor. Bu arada diş eti koruma teknolojisinin 360 SmartRing ve Basınç Kontrol özelliklerinin birleşimi olduğunu belirtelim.

The post Teknoloji dolu diş fırçası! Hediyeli video appeared first on Teknoloji Haberleri – ShiftDelete.Net.

]]>

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.