DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Tekirdağ’da Belirli Tarihlerde Denize Girmek Yasaklandı

Tekirdağ’da belirli günlerde denize girmek yasaktır. Kısıtlamaların nedenleri ve güvenlik için dikkat edilmesi gerekenler.

14.08.2025
A+
A-

Tekirdağ sahilinde can güvenliğini tehlikeye atan durumlar nedeniyle, ilçe belediyelerinin koordinasyonu ile bazı bölgelerde denize girmek geçici olarak yasaklandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son verileri ve bölgesel deniz şartlarının değerlendirildiği açıklamada, Marmaraereğlisi ilçe sınırları içindeki Sultanköy Mahallesi ile Şarköy ve Süleymanpaşa ilçeleri genelinde 14-15-16/08/2025 tarihlerinde üç gün süreyle, Saray ilçesinde ise yalnızca 14-15/08/2025 tarihlerinde denize girmek yasağı uygulanacağı belirtildi. Vatandaşlarımızın can güvenliğinin korunması amacıyla alınan bu kararın kamuoyuna duyurulduğu ifade edildi.

Kaynaklar arasında İhlas Haber Ajansı ve Haberler.com yer almaktadır. Bu durum, bölgede planlanan deniz ve plaj kullanımlarını etkileyecek şekilde ileti yayınlandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.