DOLAR 32,5837
EURO 34,7934
ALTIN 2.507,59
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Tek Koluyla CS:GO Oynayan Kadın Twitch Yayıncısı Viral Oldu

20.11.2020
A+
A-

Normal şartlar altında hepimiz klavye ve fareyi sağ ve sol kollarımızla ayrı bir şekilde yönetiyoruz. Fakat Porketiz’li bir Twitch yayıncısı Kika ‘xirilikika’ Martins, geçtiğimiz gün paylaşılan bir videoyla birlikte viral oldu. Zira Twitch yayıncısı, sahip olduğu engelden dolayı hem fareyi hem de klavyeyi tek koluyla yönetiyor ve bunu oldukça iyi yapıyordu.

Twitch yayıncısını ünlü eden video bir Reddit kullanıcısı tarafından paylaşıldı. Reddit kullanıcısı, platformda yaptığı paylaşımda “Tek kollu bir kadına karşı oynuyordum ve bu yaşandı.” ifadesine yer vererek kadın yayıncıyı ünlü edecek klibi gösterdi. Klipte Kika Martins’in tek kolla Counter Strike: Global Offensive oynadığı ve neredeyse hiç zorlanmadığı gözüküyordu.

Tek koluyla rakiplerini alt ediyor:

tek kol csgo

Yayından alınan kesintide Kika Martins, rakip oyuncuları vurmak için klavye ve fare arasında sürekli geçiş yapıyor, hareket ederkense hem klavyeyi hem de fareyi aynı anda kullanıyordu. İlerleyen saniyelerde Kika, bir rakibini Desert Eagle kullanarak vurmayı başardı. Daha sonraysa MP9 silahını eline alarak ikinci rakibi de yere serdi.

Bu videoyla birlikte viral olan Kika Martins’in Twitch kanalında yer alan bilgiye göre kendisi çocukken ciddi bir felç geçirmişti. Geçirdiği bu felç Kika’nın vücudunun %60’ını kullanamamasına yol açmıştı. Kika, o günden bugüne kadar her şeyi tek koluyla yapmak zorunda kalmıştı.

22 yaşındaki genç Twitch yayıncısı şu anda Twitch’te 5.825 takipçiye sahip. Kendisi yalnızca Portekizce yayın yapıyor ve bu dili bilenlere hitap ediyor olsa da paylaşılan ve viral hâle gelen bu video onu pek çok kişi tarafından bilinir yapmıştı. Bizler de kendisine yayın hayatında başarılar diliyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.