DOLAR 32,2655
EURO 34,7288
ALTIN 2.399,48
BIST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 17°C
Cts 19°C

Tek Eğitimci olarak evrensel 50 iş adamı listesine girdi

08.11.2022
A+
A-

Business Life dergisinde liderlik başlığındaki özel araştırma çerçevesinde evrensel iş adamları mercek altına alındı. Güvenilirlik, saygınlık, sorumluluk, hakkaniyet, özen ve yurttaşlık gibi değerlerin kriter olarak tutulduğu araştırmanın jüri üyeliklerini, Hande Yaşargil, Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan, Zeliha Saraç, Sami Altınkaya, Seyfettin Bayram, Şerif Kaynar, Dr. Bahadır Kaleağası ve Cem Seymen yaptı. Tüm sektörlerde iş yaşamının giderek evrenselleştiği, evrensel dönüşüm ve gelişime dahil olunması gerekliliğinin ön planda tutulması görüşünün ağırlık kazandığı araştırmanın sonunda Türkiye’deki evrensel 50 iş adamı açıklandı. Birçok ünlü iş adamının da bulunduğu listeye eğitimci Enver Yücel girmeyi başardı.

“Türkiye’nin eğitim markasıyız”

55 yıllık Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumlarının (BUEK) Yönetim Kurulu Başkanlığını yapan, önümüzdeki sene 25’nci kuruluş yıldönümünü kutlayacak Bahçeşehir Üniversitesinin (BAU) Mütevelli Heyeti Başkanı da olan Enver Yücel, tek eğitimci olarak evrensel 50 iş adamı listesinde yer aldı. Türk eğitim sektörünün duayeni olarak açıklanan ve BAU Global Başkanlığını da üstlenen Enver Yücel, “Ülkemizde yıllardır sadece eğitim sektöründe hizmette bulunuyor, evrensel anlamda da güzel işler yapıyoruz. Hem ülkemizde hem dünyada hangi milletten olursa olsun dokunmadık öğrenci ile basmadık toprak bırakmıyoruz. Artık Türkiye’nin bir eğitim markasıyız. BAU Global olarak ABD, Kıbrıs, Batum, İngiltere, Berlin ve İstanbul’daki altı üniversitemizle sadece ülkemizde değil dünyada da adımızdan söz ettiriyoruz. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım” diye konuştu.

iha.com.tr üzerindeki haberler özet şeklinde yayınlanmaktadır. Haberin video, fotoğraf ve metnine Abone panelinden ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.