DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 16°C

Tek başına tatile giden fenomen Ecem Taşer HPV aşısı linci! “Kocanı mı aldattın” diyerek yüklendiler

Yayınladığı videolarla zaman zaman gündem olan fenomen Ecem Taşer, kocası olmadan tatile gittiği için sosyal medyada TT oldu. Taşer’in, ülkeye döndükten HPV aşı videosu yayınlaması daha da farklı yerlere çekilince genç fenomen gelen yorumlara …

27.12.2023
A+
A-

Yayınladığı videolarla zaman zaman gündem olan fenomen Ecem Taşer, kocası olmadan tatile gittiği için sosyal medyada TT oldu. Taşer’in, ülkeye döndükten HPV aşı videosu yayınlaması daha da farklı yerlere çekilince genç fenomen gelen yorumlara dayanamadı. Taşer önce hakaret edenlere dava açacağını söyledi, daha sonra Instagram hesabını kapattı.

TATİL DÖNÜŞÜ YAPTIRDIĞI AŞI ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Daha önce 5 yıldır neden sütyen kullanmadığını açıkladığı videosu viral olan Taşer, kocası olmadan arkadaşlarıyla birlikte tatile çıktığını anlatan video yayınladı. Tatilden sonra HPV aşsı yaptıran ve Taşer konuyla ilgili takipçilerini bilgilendirmek istedi ancak konu çok farklı yerlere çekildi.

EŞİNİ ALDATTIĞINI ÖNE SÜRDÜLER

Sosyal medya kullanıcıları, kocası olmadan tatile gittiği ve döndükten sonra aşı yaptırdığı için Taşer’i yerden yere vurdu. Birçok kişi Taşer’in eşini aldattığını öne sürdü.

INSTAGRAM HESABINI KAPATTI

Hakaret dolu yorumlara dayanamayan Ecem Taşer, önce dava açacağını söyledi daha sonra “Bilmiyorum, ben çok korkuyorum artık” diyerek sözlerini bitirdi. Genç fenomen daha sonra Instagram hesabını kapattı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haberler.com

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.