DOLAR 32,5446
EURO 34,8663
ALTIN 2.430,28
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C

Tazminatını alamayınca deniz komandoları ile anlaştı!

21.05.2021
A+
A-

Takvim Gazetesi’nin haberine göre 453 milyon sterlin (5.2 milyar TL) bedelle İngiltere tarihinin en pahalı boşanma davasında Farkhad Akhmedov, Tatiana’ya sadece 10 milyon sterlin ödedi.

Tatiana Akhmedov’a da kocasından alacağı 453 milyon sterlinin tamamını alamayınca harekete geçti. Farkhad Akhmedov’un şu an Dubai’de demirli 225 milyon sterlinlik Luna isimli yatına el koymak için eskiden Kraliyet Deniz Piyadeleri Komando Gücü’ne bağlı olarak görev yapan SBS ekiplerini işe aldı.

21 kişilik ekibe 1.8 milyon sterlin ödeyecek olan Tatiana Akhmedov’un bu planı medyaya sızdı.

Tatiana Akhmedova daha önce de 5 milyon sterlinlik Eurocopter ve 1965 Ferrari GTO direksiyon simidi ile özelleştirilmiş 1.5 milyon sterlinlik Torpido sürat teknesi ve 40 milyon sterlinlik iş jetini almayı başarmıştı.

Luna adlı yatta ‘yok’ yok… Yüzme havuzu, helikopter pisti, mini denizaltı, oyun salonu, toplantı odası, 6 sürat teknesi, kurşun geçirmez camları ve her türlü roket atara karşı savunma sistemi olan çelik gövdeli ‘Luna’ isimli motoryat, saatte 30 mil hız yapabiliyor.

Süper lüks yatta 30’u hizmet için 20’si koruma 50 personel görev yapıyor.

Su sporları ve dalış merkezi bulunan yatın üzerinde birisi kapalı birisi açık iki yüzme havuzu var. 115 metre uzunluğundaki süperyatın ilk sahibi ise Roman Abramovich’ti.

Farkhad Akhmedov, Rus güzeli Anna Adamova ile evlenmek istediği için boşanma davası açtı. Oğlu tarafından sert şekilde eleştirilse de Farkhad Akhmedov, 2022 yılında Anna ile evleneceğini açıkladı. Tatiana, Farkhad Akhmedov’un ayrılık kararının bir bedeli olacağını söylemişti.

Akhmedov soyadını kullanmaya devam edeceğini belirten Tatiana, tazminat konusunda pazarlık yapmayacağını açıklamıştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.