DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Taylor Swift Beyonce’yle arasındaki rekabete değindi: Medya için çok kazançlı

Son olarak Time dergisi tarafından “Yılın Kişisi” seçilen Taylor Swift, Beyonce’yle arasındaki rekabet hakkında konuştu.

09.12.2023
A+
A-

Şarkılarıyla kırdığı rekorlar, dünya turnesiyle ses getirmesi, turne filmiyle sinema tarihine geçmesi, ABD ekonomisine olan büyük etkisi, Forbes’un “En Güçlü Kadınlar” listesine beşinci, medya ve eğlence alanındaki listesine ise birinci sıradan girmesi, hatta üniversitede ders konusu olmasıyla Taylor Swift, tüm dünyada bir fenomene dönüştü.

“SADECE BEN VE BEYONCE KARŞILAŞTIRILDI”

Son olarak Time dergisi tarafından “Yılın Kişisi” seçilen Taylor Swift, yeni röportajında “Bu yaz pek çok stadyum turnesi vardı ancak karşılaştırılanlar sadece ben ve Beyonce‘ydi” dedi.

“BEYONCE PIRLANTA GİBİ”

Beyonce’ye övgüler yağdıran Taylor Swift, “Pırlanta gibi biri yani samimi, içten ve komik. Ve o müzik endüstrisi normlarını yıkan biri. Her sanatçıya masayı nasıl devireceğini ve arkaik sektör uygulamalarına meydan okunacağını öğretti” dedi.

“ANLAŞILIYOR Kİ İKİ KADINI BİRBİRİNE DÜŞÜRMEK MEDYA İÇİN KAZANÇLI”

Ünlü isim, sözlerine “Açıkça görülüyor ki söz konusu iki sanatçı bu tartışmaya katılmayı reddetse bile, iki kadını birbirine düşürmek medya ve hayran kültürü için çok kazançlı”  diye devam etti.

İKİ TURNEYE DE ÖVGÜLER YAĞDI

Swift, Mart ayında devasa Eras Turnesi’ne Kuzey Amerika ayağıyla başlamıştı. Beyonce de aylar sonra Rönesans Dünya Turnesi’ne çıkmıştı.

Rekor kıran her iki turne de bu yaz pop kültürünün yeniden canlanmasına öncülük ettiği için övülürken, medya ve hayranlar, iki turne arasında ciddi ölçüde karşılaştırmalar yaptı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.