DOLAR 32,2594
EURO 34,7802
ALTIN 2.413,42
BIST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 17°C

Tavşanlı’da Karate Turnuvası

10.09.2023
A+
A-

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde Türkiye’nin 26 ilinde bulunan 82 kulüpten toplamda 782 sporcu, Karate Diamond Cup turnuvasında yarışıyor.

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde düzenlenen Karate Diamond Cup Turnuvası, kıran kırana geçen müsabakalara sahne oluyor. Turnuva kapsamında Türkiye’nin 26 ilinde bulunan 82 kulüpten toplamda 782 sporcu yarışıyor. Organizasyonun 2 gün süreceğini belirten Karate Hocası ve Karate İl Temsilcisi Mustafa Oğulcan Alımcı, yaklaşık bin kişinin Tavşanlı’ya geldiğini belirtti. Turnuva, kata ve kumite dallarında gerçekleşiyor. Tavşanlı Belediyesi Karate Okulu ve Tavşanlı Belediyesi Spor Kulübü ise organizasyonda 49 sporcuyla boy gösteriyor.

Organizasyona dair bilgilendirmelerde bulunan Karate İl Temsilcisi Mustafa Oğulcan Alımcı, “Bugün burada 26 ilin 82 farklı kulüpten 782 sporcunun katıldığı Karate Diamond Cup organizasyonundayız. Bu özel turnuva toplamda 2 gün sürecek. Kata ve kumite dallarına oynanıyor. 2 günde 26 ilin bine yakın antrenörü, sporcusu, velisi ve yöneticisi ile beraber bu organizasyonu düzenliyoruz. Bu organizasyonun yapılmasında emeği olan Tavşanlı Belediyesi’ne teşekkür ederiz. Ayrıca Kütahya İl ve Tavşanlı İlçe Spor Müdürlüğümüze teşekkür ederim. Şu an herkes çok memnun. Herkesi kapalı spor salonuna izlemeye bekliyoruz. Bu organizasyona Tavşanlı olarak Tavşanlı Belediyesi Karate Okulu ve Tavşanlı Belediyesi Spor Kulübü olarak 49 sporcu ile katılıyoruz. Şu anda birincilik, ikincilik ve üçüncülüklerimiz var. Tavşanlılı sporcularda oldukça iddialı bir şekilde bu organizasyonda yer alıyorlar” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.