DOLAR 32,3645
EURO 34,6827
ALTIN 2.395,64
BIST 10.169,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

TATİLBUDUR ŞİKAYETİ! YÜZLERCE MAĞDUR VAR!

15.10.2020
A+
A-

Parasını alamayan çok sayıda yurttaş mağdur oldu. Tatilbudur sitesinden aylar öncesinden tur satın alan müşteriler paralarını geri almakta zorluk yaşıyorlar.

Yüzlerce şikayet var müsteriler ücret iadesi alamadıklarını defalarca sikayetvar.com sitesine yazarak çare arıyorlar.

Müşterilerin şikayetlerinden bazıları;

YASAL SÜREYİ AŞTINIZ

Duygu isimli müşteri; Pandemi dolayısı ile iptal etmek zorunda kaldığım bir rezervasyondan alacağım 6400 yl lik tutar ve başka bir rezervasyondan alacağım 300 TL bandındaki iadelerim 1 ay olduki yapılmıyor. Çok kez aradım her aradığımda sırada bekliyor cevabını almaktan sıkıldım acil gereğinin yapılmasını bekliyorum. Yasal süreleri aştı beklediğim süre

Hakan isimli müşteri; İtalya turuna 3 aile başvurduk ailenin biri temmuz un başında diğer temmuz un sonunda iadesini aldı. Ağustos başından bu yana 15 günde bir aramama rağmen sonuç alamadım. En son Eylül ayında aradığımda muhasebe servisine ödeme için dosyanın aktarıldığı ve 14 gün içinde ödeme yapılacağı söylendi. 14. Gün 09.10.2020 gününe denk gelmektedir. Hesabıma para gelmediğini gördüğümde yani bugün aradığımda dosyanın muhasebe servisinde olduğu ve muhasebeye bilgi verilidği söylendi. Ciddi olduğunu düşündüğüm bir kurumun bu yaklaşımı hiç hoşuma gitmedi.

8 AYDIR ÖDEME ALAMADIM BENİ BAŞINDAN SAVDILAR

Hazel isimli müşteri; Tatilbudur.com adresinden 23/02/2020 tarihinde 3 arkadaş olarak satın almış olduğumuz 2803***97 rezervasyon numaralı Muhteşem İtalya Turu THY İle ekstra Turlar Ve Çevre Gezileri Dahil (Venedik-Roma) virüs nedeniyle iptal olmuştur. Fakat ödemesini 3 ay taksitle yapmış olmamıza rağmen ve üstelik sigorta lı bir şekilde alıp sigorta bedelini de ödememize rağmen bize 8 aydır herhangi bir geri ödeme yapılmamış, üstüne üstlük aradığımızda sıradasınız denilip baştan savdılar. Sigortalı bir şekilde almış olmamıza rağmen sıraya konulup her aradığımızda 2 hafta içerisinde geri ödemeniz yapılacaktır denilip herhangi bir ödeme yapılmamıştır. Ayrıca Turu satın alırken Euro üzerinden o günün kuruyla almış olduğumuz için paramız değer kaybetmiştir. Paramızın bugünün kuruyla en kısa süre içerisinde geri ödenmesini talep ediyorum.

BİR İADE 5 AYDIR YAPILMAZ MI?

Cengiz isimli müşteri; 2764***25 rezervasyon numaralı tatilimi koşulsuz iptal sigortasını kullanarak 22.06.2020 tarihinde iptal ettirdim. Para iadesinin en kısa sürede yapılacağı söylendi. 11/09/2020 de tekrar aradım ve bir şikayet oluşturup paramın iade edileceğini söylediler. Ancak para yine yatmadı. Bugün 14/10/2020 tarihinde aradığımda yine aynı şeyler. Acil koduyla Şikayet formu oluşturalım vs vs. Bir iade 5 ayda yapılmaz mı ya? Parayı alırken çok hızlısınız ama iadeye gelince çok yavaşsınız. En kısa sürede paramın iadesini istiyorum. Bekledim bekleyeceğim kadar ve Tüketici Hakem Heyetine başvuracağım.

https://www.sikayetvar.com/tatilbudur

Kaynak: superkulup.com

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.